Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 802 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 802 I followed the instructions but still it doesn't work Rate Topic: -----

#1 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:34

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:38

0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3880
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2207
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 18:44

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:34, said:

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

  • Delete the portforward and set it again (Restart your router too)
  • Add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to firewall exceptions (Your friend should do the same + add a portforward)


Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:54

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:55

0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3880
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2207
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 19:00

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:54, said:

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

We are here to help you, so glad that it´s working now :thumbup:

Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
1

#5 User is offline   Paulinchen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-June 11
  • Tunngle Username: neonraver1
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 August 2011 - 01:22

hallo! i have near the same problem!!

i want play with my girlfriend Diablo2 with Tunngle, but i see only at moment 10 from 35 ppl
i use easybox 802 and have windows 7.

My english is not the best and windows 7 for me new ! i dont understand how i can play with my girflriend with tunngle =((((( pls help me -.-
Any German support here to reading ?
And how can i see on windows 7 my Lan ip ? i know on XP but here.... i find so many ips here i dont know =/

you have Ts3 or skype ? i think without i cant play with tunngle ..i don't know any from ports or other things =(

best greets Stefan

This post has been edited by Paulinchen: 21 August 2011 - 04:25

0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3880
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2207
Tunngle Master

Posted 21 August 2011 - 14:13

Yes, there is a German subforum available too. Please Post in the linked forum if you want German support. :)

Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 13813
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 7845
Tunngle Master

Posted 27 August 2011 - 08:58

Hi :). Please check this: Troubleshooting#Can.27t_see_others_in_networks ;).
For your LAN IP you can check Port_Forward#IP_Address ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

UNDER_GREY Icon : (23 October 2014 - 06:06 PM)
serega124ru. зайди на свое мыло и активируй учетку, тебе должно было прийти письмо от таннгл
Nyutik Icon : (23 October 2014 - 05:40 PM)
всем приветик
gorden1235 Icon : (23 October 2014 - 05:30 PM)
как у всех дела?
gorden1235 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
всем привет
oleg_ator1203 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
меня
oleg_ator1203 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
пашаищи
oleg_ator1203 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
я тута
serega124ru Icon : (23 October 2014 - 04:25 PM)
че делать
serega124ru Icon : (23 October 2014 - 04:25 PM)
пишет не проверена учетка
serega124ru Icon : (23 October 2014 - 04:25 PM)
не могу в программе самой зайти\
serega124ru Icon : (23 October 2014 - 04:25 PM)
эт о
BlackUnit32 Icon : (23 October 2014 - 03:52 PM)
The links dont work on Chivalry medieval warfare
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 02:32 PM)
Hi :). Welcome to Tunngle :). See this wiki for guide about the game: Network:Chivalry:_Medieval_Warfare :).
JovanPetrovicc Icon : (23 October 2014 - 01:38 PM)
Hi i m new,i want to play chivalry medieval warfare on tunngle,how to do it,and how to find on tunngle that game? :D
Rodrio Icon : (23 October 2014 - 12:55 PM)
[size="7"][/size]
Rodrio Icon : (23 October 2014 - 12:55 PM)
viados
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 11:53 AM)
:D
maxsvel2500 Icon : (23 October 2014 - 10:58 AM)
:thumbsup: :P
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 10:57 AM)
Привет :)!
maxsvel2500 Icon : (23 October 2014 - 10:57 AM)
как у всех дела
maxsvel2500 Icon : (23 October 2014 - 10:56 AM)
привет
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 09:13 AM)
@DutyCalls: Maybe they're also testing like you. I'm not sure, you can try to ask them.
As far as i know, Crysis didn't support LAN, and after GameSpy shut their servers down, multiplayer can't be played anymore.... :(
But as i said, i'm not entirely sure. You can try to ask the people in the network if the know any way to play.
Meshuggah BG Icon : (23 October 2014 - 08:42 AM)
hi, here's the link, to the wiki page, regarding this error: Error:4-104
hassankkkkk Icon : (23 October 2014 - 08:02 AM)
can anyone help me how to solve error 4-104
DutyCalls Icon : (23 October 2014 - 07:31 AM)
@Mike Harper: yeah, I know about these, thanks. But if the game isn't playable why would there be people in the room? Also, when i use the panic button it says the page has been removed and there is no info about the game at all.
hassankkkkk Icon : (23 October 2014 - 07:26 AM)
i recive error 4-104 how to solve it
hassankkkkk Icon : (23 October 2014 - 07:25 AM)
hi guys i have problem
RYDER995 Icon : (23 October 2014 - 06:18 AM)
hey guys
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 04:36 AM)
@DutyCalls: I'm not sure if that Crysis game can be played with Tunngle.. But you can click the DON'T PANIC button when in the Tunngle network to load some help about that game ;).
BTW, Network:Crysis_Wars_-_Casus_Belli_Mod and Network:Crysis_2_-_NanoWars_Mod is playable via Tunngle :). You can give it a try :).
Mike Harper Icon : (23 October 2014 - 04:33 AM)
@kainan2014: Bim-vendos :)!
@sendygood: Bienvenidos :)!
Resize Chat Area