Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 802 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 802 I followed the instructions but still it doesn't work Rate Topic: -----

#1 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:34

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:38

0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3796
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2076
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 18:44

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:34, said:

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

  • Delete the portforward and set it again (Restart your router too)
  • Add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to firewall exceptions (Your friend should do the same + add a portforward)


Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:54

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:55

0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3796
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2076
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 19:00

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:54, said:

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

We are here to help you, so glad that it´s working now :thumbup:

Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
1

#5 User is offline   Paulinchen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-June 11
  • Tunngle Username: neonraver1
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 August 2011 - 01:22

hallo! i have near the same problem!!

i want play with my girlfriend Diablo2 with Tunngle, but i see only at moment 10 from 35 ppl
i use easybox 802 and have windows 7.

My english is not the best and windows 7 for me new ! i dont understand how i can play with my girflriend with tunngle =((((( pls help me -.-
Any German support here to reading ?
And how can i see on windows 7 my Lan ip ? i know on XP but here.... i find so many ips here i dont know =/

you have Ts3 or skype ? i think without i cant play with tunngle ..i don't know any from ports or other things =(

best greets Stefan

This post has been edited by Paulinchen: 21 August 2011 - 04:25

0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3796
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2076
Tunngle Master

Posted 21 August 2011 - 14:13

Yes, there is a German subforum available too. Please Post in the linked forum if you want German support. :)

Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 12930
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 6978
Tunngle Master

Posted 27 August 2011 - 08:58

Hi :). Please check this: Troubleshooting#Can.27t_see_others_in_networks ;).
For your LAN IP you can check Port_Forward#IP_Address ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Alexsander G... Icon : (21 April 2014 - 06:52 AM)
alguiem ai pra passa o server de rust ?
TRAVKA tm VAra Icon : (21 April 2014 - 05:01 AM)
hi
ObeseWhale Icon : (21 April 2014 - 04:50 AM)
Hey :)
Drucie Icon : (21 April 2014 - 04:43 AM)
Hi
masterryder Icon : (21 April 2014 - 03:31 AM)
is there anyone from Cali, in US
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:23 AM)
just wondering if there is still a community out there for torchlight 2
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:23 AM)
im new as well!
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:22 AM)
hi all
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:11 AM)
X(
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:11 AM)
i need a rust ip :S
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:10 AM)
:?:
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:09 AM)
Rust IP ??
incrivel5 Icon : (21 April 2014 - 01:49 AM)
n XD
Luukinhas Icon : (21 April 2014 - 01:08 AM)
me passam sv de rust
Luukinhas Icon : (21 April 2014 - 01:07 AM)
eae
SuperzinhoZ Icon : (20 April 2014 - 11:59 PM)
someone pass me the ip for rust server please ?
boosta Icon : (20 April 2014 - 11:39 PM)
i'm ***
HawkenBR Icon : (20 April 2014 - 10:50 PM)
Alguem rust ai
SuperzinhoZ Icon : (20 April 2014 - 10:50 PM)
:cursing:
SuperzinhoZ Icon : (20 April 2014 - 10:49 PM)
Alguem me passa algum servidor de rust ?
SuperzinhoZ Icon : (20 April 2014 - 10:48 PM)
ip
SuperzinhoZ Icon : (20 April 2014 - 10:47 PM)
alguem me passa algum ip de server do rust ?
Fakewin Icon : (20 April 2014 - 10:33 PM)
YEAH NIGA LEL
TheRooler Icon : (20 April 2014 - 09:40 PM)
I NEED LOVE
TheRooler Icon : (20 April 2014 - 09:40 PM)
SOASE BEST GAME EVAR
RogerSix Icon : (20 April 2014 - 09:32 PM)
Heyyy guys
serdal15 Icon : (20 April 2014 - 09:25 PM)
lan türk yokmu ???
Cardunski Icon : (20 April 2014 - 09:20 PM)
Who got a DayZ Standalone Server for version 0.44 ? Please
sasadok Icon : (20 April 2014 - 09:18 PM)
hy
aG.da.Man Icon : (20 April 2014 - 08:51 PM)
can any1 help me on online gaming?
Resize Chat Area