Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 802 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 802 I followed the instructions but still it doesn't work Rate Topic: -----

#1 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:34

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:38

0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 18:44

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:34, said:

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

  • Delete the portforward and set it again (Restart your router too)
  • Add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to firewall exceptions (Your friend should do the same + add a portforward)


Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:54

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:55

0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 19:00

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:54, said:

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

We are here to help you, so glad that it´s working now :thumbup:

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
1

#5 User is offline   Paulinchen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-June 11
  • Tunngle Username: neonraver1
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 August 2011 - 01:22

hallo! i have near the same problem!!

i want play with my girlfriend Diablo2 with Tunngle, but i see only at moment 10 from 35 ppl
i use easybox 802 and have windows 7.

My english is not the best and windows 7 for me new ! i dont understand how i can play with my girflriend with tunngle =((((( pls help me -.-
Any German support here to reading ?
And how can i see on windows 7 my Lan ip ? i know on XP but here.... i find so many ips here i dont know =/

you have Ts3 or skype ? i think without i cant play with tunngle ..i don't know any from ports or other things =(

best greets Stefan

This post has been edited by Paulinchen: 21 August 2011 - 04:25

0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 21 August 2011 - 14:13

Yes, there is a German subforum available too. Please Post in the linked forum if you want German support. :)

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 16464
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 9747
Tunngle Master

Posted 27 August 2011 - 08:58

Hi :). Please check this: Troubleshooting#Can.27t_see_others_in_networks ;).
For your LAN IP you can check Port_Forward#IP_Address ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Don_250 Icon : (06 February 2016 - 04:53 AM)
есть
ColdPhobos Icon : (06 February 2016 - 12:17 AM)
Hello, i have problem, when i want open tunngle i have error code 6 : < what is this ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 10:08 PM)
Hola espania !) Есть и русские и не ток _)
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:52 PM)
Hello guys
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:52 PM)
Есть кто живой
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:51 PM)
Русские есть
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:50 PM)
Всем привет
jacsot Icon : (05 February 2016 - 06:12 PM)
hola alguien que hable español
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:16 PM)
its not troling ) hi wont help ... and i help him_)
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:11 PM)
from man ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:11 PM)
babacas ? 0_o
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:49 PM)
:D
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:48 PM)
babacas
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:48 PM)
alguem br ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
если не помогло перезапусти комп ... должно сработать ... проблемы с сервером мне кажется
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
зайди сначало через браузер потом
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
потом все норм попробуй перезапустить танг пару раз
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:46 PM)
у меня тож была пробллемка
M4N1F35TDJ4N35 Icon : (05 February 2016 - 02:57 PM)
ошибку выдает
M4N1F35TDJ4N35 Icon : (05 February 2016 - 02:57 PM)
почему не могу войти в танг хотя пишу все прельно?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:48 PM)
guys go play TOTAL WAR ATILLA !!!!!!
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:48 PM)
Живые есть ... Но ни кто не играет... тангл бесплатны, пока что_)
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:46 PM)
hi all who play Atilla Total War ? Привет всем , кто играет в Atilla Total War ?
ghosht_2703 Icon : (05 February 2016 - 01:46 PM)
play??
ghosht_2703 Icon : (05 February 2016 - 01:46 PM)
How to cod world at war online?
ASFOMP Icon : (05 February 2016 - 09:42 AM)
Hello?
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:34 AM)
anyone for black ops 2??
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:34 AM)
pls i want to play black ops 2
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:33 AM)
or-the docile
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:33 AM)
Add me-antony jerome
Resize Chat Area