Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 802 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 802 I followed the instructions but still it doesn't work Rate Topic: -----

#1 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:34

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:38

0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3917
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2280
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 18:44

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:34, said:

Hi everybody,
I just installed Tunngle today to play Age of Empires 2 with a friend, but it does not really work for me.
I have got the Vodafone EasyBox 802 router, which seems to cause some problems, as i have read in the german support section. I followed the instructions there, forwarded the port 11155 manually and deactivated the "SPI and Anti-DOS-firewall" (http://s1.directuplo...jz3om2n_png.htm).
But still, i can not see my friend in the networks and only see parts of the group of players in the Lobbies.
I hope you can help me, otherwise it seems i have to keep looking for another solution to play AoE 2 with my friend...
Thank you advance, anyway :-)

  • Delete the portforward and set it again (Restart your router too)
  • Add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to firewall exceptions (Your friend should do the same + add a portforward)


Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Trampel Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-April 11
  • Tunngle Username: Trampel
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 April 2011 - 18:54

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

This post has been edited by Trampel: 05 April 2011 - 18:55

0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3917
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2280
Tunngle Master

Posted 05 April 2011 - 19:00

View PostTrampel, on 05 April 2011 - 18:54, said:

Thank you!
The restart did the job! Sorry that i did not think of that by myself. It's always the little things... ;-)

We are here to help you, so glad that it´s working now :thumbup:

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
1

#5 User is offline   Paulinchen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-June 11
  • Tunngle Username: neonraver1
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 August 2011 - 01:22

hallo! i have near the same problem!!

i want play with my girlfriend Diablo2 with Tunngle, but i see only at moment 10 from 35 ppl
i use easybox 802 and have windows 7.

My english is not the best and windows 7 for me new ! i dont understand how i can play with my girflriend with tunngle =((((( pls help me -.-
Any German support here to reading ?
And how can i see on windows 7 my Lan ip ? i know on XP but here.... i find so many ips here i dont know =/

you have Ts3 or skype ? i think without i cant play with tunngle ..i don't know any from ports or other things =(

best greets Stefan

This post has been edited by Paulinchen: 21 August 2011 - 04:25

0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3917
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2280
Tunngle Master

Posted 21 August 2011 - 14:13

Yes, there is a German subforum available too. Please Post in the linked forum if you want German support. :)

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14352
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8355
Tunngle Master

Posted 27 August 2011 - 08:58

Hi :). Please check this: Troubleshooting#Can.27t_see_others_in_networks ;).
For your LAN IP you can check Port_Forward#IP_Address ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Jahin Icon : (30 January 2015 - 04:02 PM)
private network name : Jahin , Game : F1 2013 jOIN FASTTT :thumbsup: :thumbsup:
Jahin Icon : (30 January 2015 - 03:57 PM)
F1 2013 Championship Joinnnnnnnnnnnnnn details http://www.tunngle.n...ar/1/event-3379 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
UNDER_GREY Icon : (30 January 2015 - 03:54 PM)
xTrumanX, Привет))
Jahin Icon : (30 January 2015 - 03:54 PM)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rolleyes: :rolleyes: Join Fasttt..................... private network name : Jahin , Game : F1 2013
Jahin Icon : (30 January 2015 - 03:53 PM)
My F1 2013 Championship is ready to begin....... Joinnnnnnnnnnnn Fastttttttttttttttt Details http://www.tunngle.n...ar/1/event-3379
xTrumanX Icon : (30 January 2015 - 03:52 PM)
Привет, GREY! Мозг)
xTrumanX Icon : (30 January 2015 - 03:51 PM)
))
UNDER_GREY Icon : (30 January 2015 - 03:30 PM)
spiridis, да никто не заставляет вам им пользоваться, просто установите флешь плеер для него!
spiridis Icon : (30 January 2015 - 03:27 PM)
ie загружен..но вы поймите что 99% не пользуются им...любые браузеры только не ie
UNDER_GREY Icon : (30 January 2015 - 03:23 PM)
spiridis, сейчас эта проблема с вылетами решается...по поводу флеш плеера, он должен быть именно для IE
spiridis Icon : (30 January 2015 - 03:15 PM)
ничего не вырезанно ..специально загрузил новую версию и то же самое...и кто по вашему захочет её запускать если она вылетает)))
spiridis Icon : (30 January 2015 - 03:13 PM)
не игра а тангл
spiridis Icon : (30 January 2015 - 03:13 PM)
так это понятно...но игра вылетает...стоит флеш плеер и запускаю отимени админа..
UNDER_GREY Icon : (30 January 2015 - 03:09 PM)
spiridis, Данное окно содержит спонсорскую рекламу, все деньги с которой идут на оплату хостинга и серверов Tunngle. Этого окошка могло и не быть, если бы некоторые альтернативно одарённые люди не вырезали рекламу в самом клиенте (верхний и правый баннеры). Говорите спасибо им и сайтам, которые распространяют патчеры для вырезания рекламы. Как говорится: за что боролись, на то и напоролись!
Чтобы из-за этого окошка не зависал клиент сделайте следующее:
1 - проверьте установлен ли у вас в системе флеш плеер для браузера IE
2 - пробуйте запускать тангл от имени администратора (контекстное меню)
spiridis Icon : (30 January 2015 - 02:50 PM)
дело не в оплате а в зависании ....тангл виснет и вылетает.теперь понял.
Jaich0 Icon : (30 January 2015 - 02:30 PM)
hey is anyone still playing tqit?
hornetsony Icon : (30 January 2015 - 10:05 AM)
ya un francais
UNDER_GREY Icon : (30 January 2015 - 08:45 AM)
spiridis, чувак, реклама сразу же исчезнет, если ты возьмешься оплачивать каждый месяц хостинг и сервера или купишь премиум/лайфтайм аккаунт)))
spiridis Icon : (30 January 2015 - 12:50 AM)
что за чепуха с вашим танглом ...с новой рекламой вылет постоянный..открывается 4 окна ..1 минута вылет..от рекламы кормитесь ..только не обожритесь
Oktavio Narvaes Icon : (29 January 2015 - 11:05 PM)
I made Tunngle Calculator
http://madebysmartman.weebly.com/
ExoDemon Icon : (29 January 2015 - 10:52 PM)
can anyone help
ExoDemon Icon : (29 January 2015 - 10:51 PM)
hi im a newbie to the cod mw3 pc version and i dont know how to play offline multiplayer with teknomw3
gammler1991 Icon : (29 January 2015 - 10:49 PM)
Why is the port forwarding in my tunngle greyed out? It's permanently activated.
Also i get a information message every time I start Tunngle. It says I may can't host games. But I forwarded the port 11155 in my router to my computer. Tunngle got all rules in my Firewall accessed.
ax-r4g3 Icon : (29 January 2015 - 09:42 PM)
wie kann man seinen account hier komplett löschen?
xTrumanX Icon : (29 January 2015 - 08:24 PM)
NightXsenator, ну ты и чудила! Придурки, если вы с такой херней как активацией справиться не можете, то путь вам только в Хамачи!
Dark Vortex 29 Icon : (29 January 2015 - 07:37 PM)
%
DiKiY09 Icon : (29 January 2015 - 07:26 PM)
Два компа на одном айпи, для каждого открыт свой порт, но по-прежнему ни один из них не видит сервер другого. Что делать?
Blueboy1395 Icon : (29 January 2015 - 05:50 PM)
HELOW
UNDER_GREY Icon : (29 January 2015 - 04:25 PM)
NightXsenator, ахаха, до свидания чудо...устанавливайте что угодно, хоть кота лысого...
NightXsenator Icon : (29 January 2015 - 04:23 PM)
Фигня ваша программа. Устанавливаю Hamachi
Resize Chat Area