Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How can i play Battlefield Bad Company 2 online - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How can i play Battlefield Bad Company 2 online Play Battlefield Bad Company 2 on tunngle Rate Topic: -----

#1 User is offline   Hoshii Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-November 10
  • Tunngle Username: DiogoS10
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 November 2010 - 15:45

Can somebody tell me how can i play Battlefield Bad Company 2 on tunngle online ?
0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 18 November 2010 - 15:56

Bad Company 2 has no LAN option, so you can´t play it with tunngle. But you can wait if someone release an LAN Emulator.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Hoshii Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-November 10
  • Tunngle Username: DiogoS10
Reputation: 0
Neutral

Posted 18 November 2010 - 16:11

View PostZocker4Life, on 18 November 2010 - 15:56, said:

Bad Company 2 has no LAN option, so you can´t play it with tunngle. But you can wait if someone release an LAN Emulator.

Regards
Zocker4Life


thnks ;)
0

#4 User is offline   iori97 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 04-December 10
  • Tunngle Username: iori97
Reputation: -7
Neutral

Posted 04 December 2010 - 17:22

cod6 have alteriwnet to play online way no client for bfbc2 ?!
0

#5 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 04 December 2010 - 17:45

View Postiori97, on 04 December 2010 - 17:22, said:

cod6 have alteriwnet to play online way no client for bfbc2 ?!

There was a team working on it, but I think they give up. The latest news on there website was from August. BTW, a Matchmaking system is easier crackable as dedicated serverfiles.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#6 User is offline   Mauro123 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 15-January 11
  • Tunngle Username: maurof123
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 January 2011 - 20:57

hey but there are people playing here.... ive seen 15 people connected
0

#7 User is offline   Dreadnought Icon

  • Fortgeschrittener
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 18-January 10
  • Location: Israel
  • Tunngle Username: Dreadnought
Reputation: 72
Good

Posted 17 January 2011 - 22:11

Might be AFKers.

Or they are looking for private rooms.
they might not very well be playing BC 2 .

i do that sometimes with my friends xD
Posted Image




This article was written by a КоммциiзT☭
"In Soviet Яussia, template adds УФU!!"

Note that both the Chiniзe and ze Яussians love ziz зignatuЯe
0

#8 User is offline   iori97 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 04-December 10
  • Tunngle Username: iori97
Reputation: -7
Neutral

Posted 25 February 2011 - 18:38

any one pm me unused MP KEY to play online. ^^
-1

#9 User is offline   aviv200012 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 02-February 13
  • Tunngle Username: aviv200012
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2013 - 19:11

so i can play on tunngle or not?
0

#10 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8180
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5691
Tunngle Master

Posted 05 February 2013 - 01:37

The game doesnt have a LAN mode so it can't be played using Tunngle.
0

#11 User is offline   Denis4497 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-January 12
  • Tunngle Username: Denis4497
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 February 2013 - 17:43

You can play BFBC2 online but not via Tunngle.
Go on Google and search "battlefield bad company 2 nexus" or "battlefield bad company 2 emulator".
It`s not finished like COD6,they`re still working on it but I believe you can`t save your stats. Go check their forum to see if they update it.
I also heard rumors (I don`t know if they`re true) that they are working on project called "Venice" for BF3.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

SpankZorius Icon : (11 February 2016 - 09:49 PM)
Hey guys
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:47 PM)
:thumbup: kk
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:47 PM)
Titan Quest^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:44 PM)
was spiels du im moment
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:44 PM)
XD immer gerne ^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:43 PM)
:rofl: :gamer: :thumbsup: i love tunngle
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:43 PM)
kk dan ist das normal
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
:gamer: lol
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
wichtig ist ein grünes smeili ;)
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
a das ist bei mir auch wenn du dich einlogst ist die weg ^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:40 PM)
zu dem Video werde ich versuhen danke nochmal
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:39 PM)
bei mir leuft alles eigentlich grünes gesicht und leute sehen meine Lobby nur beim start kommt diese fehler Meldung 4-109
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:37 PM)
kd hab 2 tage gebraucht bis es gelaufen ist ^^ bei mir lag es am port^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:35 PM)
kk danke mache ich mal
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
Spoiler
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
kuk dir ma das video an vieleicht hilft es dir
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
64bit
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:32 PM)
hast du 32 bit oder 64 bit
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:31 PM)
@Dakowa habe ich gemacht
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:29 PM)
iwwg log dich in deine ruter ein und erstelle einen port für tunngel
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:25 PM)
i have army men rts and halo part 1 and part 2 and call of duty 4 and left 4 dead 2 >> so i'm Ready to play with anyone ;) and i need to get to know new friends in here ^_^
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:17 PM)
i am New Here ^_^
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:17 PM)
Hi Guys
IWWG Icon : (11 February 2016 - 06:17 PM)
hallo habe fehler 4-109 weis da jemand wie man das löst danke im voraus
Cyberlady Icon : (11 February 2016 - 03:18 PM)
froh zu helfen :thumbup:
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 03:11 PM)
Danke Problem gelöst lag am port Danke danke danke Cyberlady :) :) :)
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:42 PM)
ach meinen sie Port Mapping
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:33 PM)
ich hätte da noch DNS und DDNS
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:25 PM)
sehe nur DHCP dort kann ich Geräte eingeben manu dann taucht ne MC Adresse auf und ne IP die unvollständig ist ??
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:22 PM)
ich sehe das bei mir nicht Virtual Server
Resize Chat Area