Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Does tunngle support my router speed touch 510v6 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Does tunngle support my router speed touch 510v6 Rate Topic: -----

#1 User is offline   heithem Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 14-January 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 June 2010 - 16:47

hi all
Does tunngle support my router speed touch 510v6
0

#2 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4427
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2554
Tunngle Master

Posted 24 June 2010 - 16:48

Sure :D



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Heri00 Icon : (31 August 2015 - 10:42 PM)
hi
DEDJ92 Icon : (31 August 2015 - 09:20 PM)
play someone dont starve?
DEDJ92 Icon : (31 August 2015 - 09:19 PM)
hi
UNDER_GREY Icon : (31 August 2015 - 07:12 PM)
___SoKoL___, изучайте http://www.tunngle.n...71#entry1216271
___SoKoL___ Icon : (31 August 2015 - 06:59 PM)
ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА! БРАУЗЕР НЕ ОТКРЫВАЕТ СТРАНИЦУ АКТИВАЦИИ ЧАСТНЫХ СЕТЕЙ. ЧТО ДЕЛАТЬ?
karthik_nayak Icon : (31 August 2015 - 06:23 PM)
hi
karthik_nayak Icon : (31 August 2015 - 06:23 PM)
hi
karthik_nayak Icon : (31 August 2015 - 06:22 PM)
ANY ONE IS THERE
BullockServer Icon : (31 August 2015 - 05:07 PM)
Bullockserver is up for a farcry 2 deathmatch ........ all weclome
Quivernfear65 Icon : (31 August 2015 - 07:47 AM)
pleasse someone
Quivernfear65 Icon : (31 August 2015 - 07:44 AM)
Someone please help me! I cant get tunngle to open, even when i run it as administrator. No error shows up and when i check task manager there is no Tunngle there. PLEASE HELP, i have tried tunnglev5.5 and 5.4 and 4.3 as well. it isnt opening at all! PLEASE HELP ME
m3dzz Icon : (31 August 2015 - 07:23 AM)
Hey guys
Mike Harper Icon : (31 August 2015 - 06:42 AM)
Hi mates :)
pisonPK2015 Icon : (31 August 2015 - 04:57 AM)
hi all
pisonPK2015 Icon : (31 August 2015 - 04:36 AM)
hi
marwanali9 Icon : (30 August 2015 - 11:37 PM)
hillo
ftcdsio Icon : (30 August 2015 - 11:29 PM)
server arma 3 up ping and my ping 300 out game 5-10 min plz help me
Sectioned Icon : (30 August 2015 - 08:03 PM)
hi
tourajdotas Icon : (30 August 2015 - 04:47 PM)
???????
tourajdotas Icon : (30 August 2015 - 04:47 PM)
any one for Daying light
tourajdotas Icon : (30 August 2015 - 04:47 PM)
hi
Raziel_Letaon Icon : (30 August 2015 - 02:45 PM)
**********
Raziel_Letaon Icon : (30 August 2015 - 02:44 PM)
***** company of heroes tales of valor 2.602 ?????????
Sectioned Icon : (30 August 2015 - 01:13 PM)
@Goigioi: Try opening device manager, make sure there is just 1 Tunngle adapter as sometimes it gets cloned when installing updated Tunngle version.

Disable both or just the one Tunngle adapter then re enable just the one Tunngle adapter.
Reboot pc and modem then try logging in again.
Sectioned Icon : (30 August 2015 - 01:13 PM)
hi
Anastasija K... Icon : (30 August 2015 - 12:35 PM)
^^
ThySanxo75 Icon : (30 August 2015 - 09:06 AM)
ip de rust?
ThySanxo75 Icon : (30 August 2015 - 09:06 AM)
ip de rust?
Meweetarded Icon : (30 August 2015 - 07:32 AM)
Is there even a tunngle teamspeak anymore? That would help a bunch.
hamicenik Icon : (30 August 2015 - 07:05 AM)
selamun aleykum
Resize Chat Area