Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings Rate Topic: -----

#1 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:31

So I installed Tunngle, the latest beta. Now, however, I cannot access my Router Settings (Linksys).



Need help.



Thanks,



Alex
0

#2 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4242
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2120
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:33

Question: Error messages after start? You can't see all Tunnglers in the networks? Tunngle can work fine without any special doings too :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:36

Tunngle works fine and all and I was able to host a game, but now when I try and access Router settings (192.168.1.1) with IE I cannot get it. The page is blank, with the typical message that I cannot access URL, etc.

I have no firewalls or AV programs running.

Alex
0

#4 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4242
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2120
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:43

Quote

Tunngle works fine

So there is no need to adjust your router settings :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:45

Actually, I need access to the page, to set ports for other things and adjust settings when I need to.


Alan
0

#6 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4242
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2120
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:50

Ah ok :)
Sure that 192.168.1.1 is the right router adress? Open Cmd and type ipconfig /all to search for your standard gateway. That's the right router adress.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 21:29

It's the right address. If I unplug my router then replug I can access page. But then once I get into tunngle I have to again unplug router, etc., to get to my Router settings.

I can't be doing this all the time.

Alex
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

xprokoos Icon : (21 April 2014 - 02:58 PM)
Need IP for Dayz 44 version
xprokoos Icon : (21 April 2014 - 02:57 PM)
44 IP for dayz?
UNDER_GREY Icon : (21 April 2014 - 02:55 PM)
boosta Icon : (21 April 2014 - 02:51 PM)
como arrumo essa porta fechada?
boosta Icon : (21 April 2014 - 02:51 PM)
ola
Orion29 Icon : (21 April 2014 - 02:46 PM)
ребят пишет Systemfehler Code: 126. Не найден указаный модуль что делать?
RotzePopel Icon : (21 April 2014 - 02:09 PM)
Jo leute wat geht
SasukeGamerPro Icon : (21 April 2014 - 01:54 PM)
**** you
SasukeGamerPro Icon : (21 April 2014 - 01:50 PM)
rust ip !!!!!!!!!!!!!!
fabbiuccio Icon : (21 April 2014 - 01:49 PM)
a falco
SasukeGamerPro Icon : (21 April 2014 - 01:47 PM)
RUST IP??
HalcyonKill355 Icon : (21 April 2014 - 01:04 PM)
any DayZ ******* servers?
fastC63_AMG Icon : (21 April 2014 - 12:51 PM)
=)
fastC63_AMG Icon : (21 April 2014 - 12:51 PM)
need for speed underground 2 ?
fastC63_AMG Icon : (21 April 2014 - 12:48 PM)
how to play ug2 ?
xdjx753 Icon : (21 April 2014 - 12:37 PM)
Heyy
Petrut02 Icon : (21 April 2014 - 10:51 AM)
I want to ask something
Petrut02 Icon : (21 April 2014 - 10:51 AM)
Is somebody on the chat?
jens1405 Icon : (21 April 2014 - 09:17 AM)
yvbgtyvbyub
sreeharimepp... Icon : (21 April 2014 - 08:31 AM)
which game are u playing?
Alexsander G... Icon : (21 April 2014 - 06:52 AM)
alguiem ai pra passa o server de rust ?
TRAVKA tm VAra Icon : (21 April 2014 - 05:01 AM)
hi
ObeseWhale Icon : (21 April 2014 - 04:50 AM)
Hey :)
Drucie Icon : (21 April 2014 - 04:43 AM)
Hi
masterryder Icon : (21 April 2014 - 03:31 AM)
is there anyone from Cali, in US
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:23 AM)
just wondering if there is still a community out there for torchlight 2
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:23 AM)
im new as well!
1sthandman Icon : (21 April 2014 - 03:22 AM)
hi all
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:11 AM)
X(
Dalaros0 Icon : (21 April 2014 - 02:11 AM)
i need a rust ip :S
Resize Chat Area