Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings Rate Topic: -----

#1 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:31

So I installed Tunngle, the latest beta. Now, however, I cannot access my Router Settings (Linksys).



Need help.



Thanks,



Alex
0

#2 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4333
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2374
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:33

Question: Error messages after start? You can't see all Tunnglers in the networks? Tunngle can work fine without any special doings too :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:36

Tunngle works fine and all and I was able to host a game, but now when I try and access Router settings (192.168.1.1) with IE I cannot get it. The page is blank, with the typical message that I cannot access URL, etc.

I have no firewalls or AV programs running.

Alex
0

#4 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4333
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2374
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:43

Quote

Tunngle works fine

So there is no need to adjust your router settings :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:45

Actually, I need access to the page, to set ports for other things and adjust settings when I need to.


Alan
0

#6 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4333
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2374
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:50

Ah ok :)
Sure that 192.168.1.1 is the right router adress? Open Cmd and type ipconfig /all to search for your standard gateway. That's the right router adress.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 21:29

It's the right address. If I unplug my router then replug I can access page. But then once I get into tunngle I have to again unplug router, etc., to get to my Router settings.

I can't be doing this all the time.

Alex
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

AlexFil1 Icon : (02 September 2014 - 07:31 AM)
люди помогите, пытаюсь в garrys mod зайти а пишет Connection failed after 4 retries.
SHEROMS40 Icon : (02 September 2014 - 07:08 AM)
i cannot login..please help
Schythetic Icon : (02 September 2014 - 01:10 AM)
A quick question if I may, Do i need Tunngle client and chipset in order it to work?
Schythetic Icon : (02 September 2014 - 01:09 AM)
Hey guys
EnJoy_x Icon : (01 September 2014 - 09:37 PM)
does anyone know how to get the rust server
matiuzzi Icon : (01 September 2014 - 08:03 PM)
not sure what to do, wanting so bad to enter the RE6 games
matiuzzi Icon : (01 September 2014 - 08:02 PM)
Hi guys, im having a problem with tunngle, that i download it from the tunngle community, but then, as i try to install it in my computer, it doesnt show any dialog message, doesnt even start the installing dialog box, it doesnt install AT ALL.
Z.W.E.I Icon : (01 September 2014 - 06:51 PM)
when i go to start my server it says cannot find arma2oaserver_1.exe
Z.W.E.I Icon : (01 September 2014 - 06:51 PM)
I need a little help someone
silver.tiger7 Icon : (01 September 2014 - 05:28 PM)
HElp
spartan6695 Icon : (01 September 2014 - 04:20 PM)
happenin
3Gunner Icon : (01 September 2014 - 03:33 PM)
anyone here /<
3Gunner Icon : (01 September 2014 - 03:32 PM)
anyone want 2 play C&C3 reloaded ?
nandordea Icon : (01 September 2014 - 02:45 PM)
arma III español
Tadeas21 Icon : (01 September 2014 - 01:55 PM)
Company of heores 2 i dont have create the multiplayer room :(
Tadeas21 Icon : (01 September 2014 - 01:55 PM)
Hi please help with Company of heores
arkadijs Icon : (01 September 2014 - 01:48 PM)
hey ? help
arkadijs Icon : (01 September 2014 - 01:47 PM)
how can i join some of serverss
michael.3322 Icon : (01 September 2014 - 12:52 PM)
لا اسطيع الدخول على السرفرات ماهيا المشكلة ؟؟؟؟؟
michael.3322 Icon : (01 September 2014 - 12:50 PM)
Mazh to find no servers in the game
zowe Icon : (01 September 2014 - 12:21 PM)
kaip pasikeist kad butu normaliai viskas nes dabar raso: "port forward is required"??
Mike Harper Icon : (01 September 2014 - 12:09 PM)
Hello there :).
PlayLikeTobi Icon : (01 September 2014 - 11:51 AM)
HI
Wumby Icon : (01 September 2014 - 08:54 AM)
EW THE ENGLISH
Mike Harper Icon : (01 September 2014 - 08:16 AM)
@Junkythejunkball: See this wiki for help: Network:Halo_2#HOW_TO_PLAY :).
Junkythejunk... Icon : (01 September 2014 - 04:33 AM)
anyone know how to find halo 2 servers?
DanferDan222 Icon : (01 September 2014 - 04:23 AM)
i play Gmod
Guest : (01 September 2014 - 03:17 AM)
MW3
Fedupsmania Icon : (01 September 2014 - 12:36 AM)
hepme pls I cannot enter the game
Genesis0503 Icon : (01 September 2014 - 12:23 AM)
hola?
Resize Chat Area