Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings Rate Topic: -----

#1 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:31

So I installed Tunngle, the latest beta. Now, however, I cannot access my Router Settings (Linksys).



Need help.



Thanks,



Alex
0

#2 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4405
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2516
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:33

Question: Error messages after start? You can't see all Tunnglers in the networks? Tunngle can work fine without any special doings too :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:36

Tunngle works fine and all and I was able to host a game, but now when I try and access Router settings (192.168.1.1) with IE I cannot get it. The page is blank, with the typical message that I cannot access URL, etc.

I have no firewalls or AV programs running.

Alex
0

#4 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4405
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2516
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:43

Quote

Tunngle works fine

So there is no need to adjust your router settings :)



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 20:45

Actually, I need access to the page, to set ports for other things and adjust settings when I need to.


Alan
0

#6 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4405
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2516
Tunngle Master

Posted 03 June 2010 - 20:50

Ah ok :)
Sure that 192.168.1.1 is the right router adress? Open Cmd and type ipconfig /all to search for your standard gateway. That's the right router adress.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   AlexGivens Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2010 - 21:29

It's the right address. If I unplug my router then replug I can access page. But then once I get into tunngle I have to again unplug router, etc., to get to my Router settings.

I can't be doing this all the time.

Alex
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Coolkyle2006 Icon : (27 April 2015 - 04:40 AM)
Anyone want to play Hearts of Iron 3?
Coolkyle2006 Icon : (27 April 2015 - 04:37 AM)
Anyone want to play Hearts of Iron 3?
bedoyaveru Icon : (27 April 2015 - 03:18 AM)
far cry 2
bedoyaveru Icon : (27 April 2015 - 03:18 AM)
quien ajugado far cry 2
bedoyaveru Icon : (27 April 2015 - 03:17 AM)
hola
bedoyaveru Icon : (27 April 2015 - 03:17 AM)
sss
e19970908 Icon : (26 April 2015 - 09:37 PM)
:D
e19970908 Icon : (26 April 2015 - 09:37 PM)
haa ***
wwaaeerrgg Icon : (26 April 2015 - 08:26 PM)
bn hn
wwaaeerrgg Icon : (26 April 2015 - 05:16 PM)
qazwsx
hmodsx Icon : (26 April 2015 - 05:10 PM)
فيه احد ؟
hmodsx Icon : (26 April 2015 - 05:09 PM)
هلا
mohmmadn.z Icon : (26 April 2015 - 04:27 PM)
سلام ببخشید چجوری انلاین بازی کنم
Regash Neatra Icon : (26 April 2015 - 03:54 PM)
qwerty
Mike Harper Icon : (26 April 2015 - 03:26 PM)
@ruddro101: Welcome to Tunngle :). Which game are you trying to play?
Mike Harper Icon : (26 April 2015 - 03:25 PM)
Hello mates :)
ruddro101 Icon : (26 April 2015 - 10:44 AM)
i loged in to tunngle but cant get into the lan mode
ruddro101 Icon : (26 April 2015 - 10:43 AM)
i need help
dwldnjs1280 Icon : (26 April 2015 - 05:50 AM)
hello
SharkVR9000 Icon : (26 April 2015 - 12:22 AM)
Hai guyz
johnney5 Icon : (26 April 2015 - 12:07 AM)
Network:Magic_2014:_Duels_of_the_Planeswalkers and Network:Magic_2015_-_Duels_of_the_Planeswalkers wiki updated if anyone wants to play I'll be online all day
johnney5 Icon : (25 April 2015 - 11:57 PM)
You must buy the game to play online - there is no exception to this right now as far as I know.
TheKaasj Icon : (25 April 2015 - 06:37 PM)
Hi guys can annyone tell me how i can play GTA 5 online? i can connect to the Tunngle GTA V network but not a clue how to play it online since it wants me to sign in to Rockstar Social Club
C14st3r Icon : (25 April 2015 - 04:48 PM)
Hi
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:40 PM)
i've connected my pc with a friend's router through wired lan, and we are in total 3 persons that are connected with the router, but only i'm having a problem, is there any way to resolve, the help will be really appreciated, thanks !
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:39 PM)
i'm having a UDP connection error, i need help, i cannot connect though i've turned of my firewall and all..
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:39 PM)
hey i need help, can anyone help ?
UNDER_GREY Icon : (25 April 2015 - 12:20 PM)
SheldonZ80 Icon : (25 April 2015 - 11:12 AM)
все ку, русскоговорящие есть?
Godfrey89 Icon : (25 April 2015 - 07:01 AM)
hi
Resize Chat Area