Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: SFKTeam Left 4 Dead 2 | Update 2.1.3.6 | Dedicated Server Patch 2.4 | Standalone Patch 15 |Server Launcher 1.0 | Updated 14th September 2014 | - Tunngle Community

Jump to content

  • 370 Pages +
  • « First
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

SFKTeam Left 4 Dead 2 | Update 2.1.3.6 | Dedicated Server Patch 2.4 | Standalone Patch 15 |Server Launcher 1.0 | Updated 14th September 2014 | Rate Topic: ***** 56 Votes (You voted 5)

#2121 User is offline   OSG-TN Icon

  • Anfänger
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 169
  • Joined: 29-May 10
  • Tunngle Username: OSG-TN
Reputation: 277
High

Posted 04 September 2011 - 01:07

what u need ? :gamer:
2

#2122 User is offline   domingothegamer Icon

  • Schüler
  • Group: Lifetime
  • Posts: 134
  • Joined: 16-July 10
  • Tunngle Username: domingothegamer
Reputation: 273
High

Posted 04 September 2011 - 01:10

View Postnicolasito, on 04 September 2011 - 00:12, said:

dude can you help me pls with the console?


Hey there. Did you check in Options to enable console?

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
1

#2123 User is offline   nicolasito Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 03-September 11
  • Tunngle Username: nicolasito
Reputation: 18
Tiny

Posted 04 September 2011 - 01:33

View PostSFK, on 18 June 2010 - 18:27, said:

add this file to left4dead2/left4dead2/cfg http://www.multiupload.com/WRE89POE5L start game and console will be F12.. sometimes the console can be a bit weird and not open, but if you highlight a menu item and press
F12 it will open..

Posted Image

If it wont open at first, highlight a menu item (like i have with server-browser in the picture above) and press F12 again and it should work.



hey sfk can u please reupload de cfg pls , i installed 2.0.85. update and now my console dont appears
1

#2124 User is offline   nicolasito Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 03-September 11
  • Tunngle Username: nicolasito
Reputation: 18
Tiny

Posted 04 September 2011 - 02:41

well i cant obtain the console appears . i uses -console on shortcut , i activated dev console on game , i used bind toogleconsole and nothing works :(
1

#2125 User is offline   domingothegamer Icon

  • Schüler
  • Group: Lifetime
  • Posts: 134
  • Joined: 16-July 10
  • Tunngle Username: domingothegamer
Reputation: 273
High

Posted 04 September 2011 - 07:31

View Postnicolasito, on 04 September 2011 - 02:41, said:

well i cant obtain the console appears . i uses -console on shortcut , i activated dev console on game , i used bind toogleconsole and nothing works :(


Did you read my post above? Let me know if that doesn't work. I'll contact SFK for you. :) At the moment his Router is down, but he'll be back to help everyone and update to the latest version soon. Within a week at most.

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
3

#2126 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 04 September 2011 - 13:49

Im back online :) updating guide now.
Posted ImagePosted Image
5

#2127 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 04 September 2011 - 14:30

View PostXeno037, on 02 September 2011 - 16:16, said:

Hi sfk


nice to see you keep up updating the game.

one question: can you give me a tipp, how you made the installer/unstaller? i need to make an unstaller for my fastdl l4d2 server, because from time to time i will update the files. its a little bit shitty, to say all friends please look out for there files in this and this folder to dell them. so they only need to use a unstaller and than they will download automatic by next join on my server all fils new but up to date ^^. no pro, they are bzip 2 and the connection is 100 mbit so it will take no really time to dl them from a local webserver ^^


PM me or add me on skype/msn my details are opn my profile.

View PostLeehan, on 03 September 2011 - 13:04, said:

hey :)

i overwrited the files with those you uploaded.
then i installed SFK standalone 7.1
Finaly it says : "Please add -steam parameter to your game launch properties" when i try to connect to a server using console.
it s useless to say that adding -steam doesnt solve the issue ;)
Any help ?
thx


Follow the instructions on page 1 how to add the parameter.

@Kobra Thanks for keeping things updated :thumbsup:

This post has been edited by SFK: 04 September 2011 - 14:47

Posted ImagePosted Image
5

#2128 User is offline   OSG-TN Icon

  • Anfänger
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 169
  • Joined: 29-May 10
  • Tunngle Username: OSG-TN
Reputation: 277
High

Posted 04 September 2011 - 15:41

yo mate miss you bro!! did u see cftoolbox beta version 1.1.0? should work again for you mate :thumbsup:
well when you gonna release you and domingo? ppls are waiting :gamer:

Let me know if you need any help :en: :tn:
3

#2129 User is offline   drools011 Icon

  • Schüler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 118
  • Joined: 22-October 10
Reputation: 117
Good

Posted 04 September 2011 - 15:51

hi sfk. can u upload a mirror of the 8.4-8.5 update to mediafire? uploading sucks my IDM. tnx,. asap.
-----AAAAAAAAAAAAAAAAA
-AAAAAAAAAAAAA--------AAAAA
AAAAAAAAAAAA---AAAA--AAAA
AAAAAA--------AAAAA---AAAAAAAA
AAAAAA---AA---AAA---AAAAAAA
AAAAA---A--A---A-----------AAA
AA-AA---AAAA---AAAAAAAAAAa
AAA----------A---AAAAAAAAA
AAAA---A-------AAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A--AAAAAA-drools011AAAAAAAA

2

#2130 User is offline   Rin Kagamine Icon

  • Advanced Tunngler
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 252
  • Joined: 25-April 11
  • Location: Asia
  • Tunngle Username: Rin Kagamine
Reputation: 484
Famous

Posted 04 September 2011 - 16:56

SFK, thanks for the updates. Do you have any medifire links?
Posted Image
1

#2131 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 04 September 2011 - 17:46

View PostOSG-TN, on 04 September 2011 - 15:41, said:

yo mate miss you bro!! did u see cftoolbox beta version 1.1.0? should work again for you mate :thumbsup:
well when you gonna release you and domingo? ppls are waiting :gamer:

Let me know if you need any help :en: :tn:


Yea i know mate thanks. Everything is up now :)


View Postdrools011, on 04 September 2011 - 15:51, said:

hi sfk. can u upload a mirror of the 8.4-8.5 update to mediafire? uploading sucks my IDM. tnx,. asap.



View PostRin Kagamine, on 04 September 2011 - 16:56, said:

SFK, thanks for the updates. Do you have any medifire links?


Mediafire is down. Standalone has multiupload link ill mirror the update once i finish uploading GMOD addons in about 30min.

This post has been edited by SFK: 04 September 2011 - 17:44

Posted ImagePosted Image
4

#2132 User is offline   nicolasito Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 03-September 11
  • Tunngle Username: nicolasito
Reputation: 18
Tiny

Posted 04 September 2011 - 18:18

waiting to multiupload link :) uploading sucks :P

about the console , the only way to bring the console is highlighting any and pressing F10
i dunno why
1

#2133 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 04 September 2011 - 18:22

Uploading might suck but atleast they dont delete you files witout even checking them like multiupload do and thats whay there on page 1. Ill be very suprised if these links last.

Posted Image
Left 4 Dead 2 Incremental Update Version 2.0.8.4-2.0.8.5(20.3MB) [Updated on 4th Sept 2011]

Description : This Patch will update your game from 2.0.8.4 to 2.0.8.5

Posted Image Posted Image

This post has been edited by SFK: 04 September 2011 - 19:33

Posted ImagePosted Image
4

#2134 User is offline   nicolasito Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 03-September 11
  • Tunngle Username: nicolasito
Reputation: 18
Tiny

Posted 04 September 2011 - 23:09

anyone knows why i only can see the console when i highlight the menu? is there a way to fix this?
1

#2135 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 05 September 2011 - 00:37

View Postnicolasito, on 04 September 2011 - 23:09, said:

anyone knows why i only can see the console when i highlight the menu? is there a way to fix this?


It's the same for everyone and there is no fix at the moment.
Posted ImagePosted Image
3

#2136 User is offline   profyler Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 04-January 11
  • Tunngle Username: profyler
Reputation: 18
Tiny

Posted 05 September 2011 - 22:43

Hey , skf, have you ever seen this error?
" ConVarRef z_versus_wandering_density doesn't point to an existing ConVar"

I googled it and i cant find any solution. (dont want reinstall aaaaaaaaaall the game again).
This only happens in a particulary map... tried rebuildaudiocache. no work.

Im tired of this stupid error :cursing:
1

#2137 User is offline   profyler Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 04-January 11
  • Tunngle Username: profyler
Reputation: 18
Tiny

Posted 05 September 2011 - 22:45

attached print screen of error

Attached File(s)


1

#2138 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 05 September 2011 - 23:37

View Postprofyler, on 05 September 2011 - 22:45, said:

attached print screen of error


It says map does not match the version on the server. maybe they have customised the map or you have missed an update somewhere. Try installing 2075-2085 and standalone 7.3 again see if it helps.
Posted ImagePosted Image
4

#2139 Guest_henrytlh_*

  • Group: Guests

Posted 06 September 2011 - 03:48

How do I decrypt .nuc file?
0

#2140 User is offline   profyler Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 04-January 11
  • Tunngle Username: profyler
Reputation: 18
Tiny

Posted 06 September 2011 - 22:32

View PostSFK, on 05 September 2011 - 23:37, said:

It says map does not match the version on the server. maybe they have customised the map or you have missed an update somewhere. Try installing 2075-2085 and standalone 7.3 again see if it helps.



Aparently, it worked. thank you VM.
2

Share this topic:


  • 370 Pages +
  • « First
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

10 User(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

ObeseWhale Icon : (25 October 2014 - 12:59 AM)
Hey :)
Raz0r_l33t Icon : (25 October 2014 - 12:53 AM)
hi
xdj200 Icon : (25 October 2014 - 12:33 AM)
QUEM JOGAR Resident Evil 6 ME ADD
Bezo25 Icon : (24 October 2014 - 11:12 PM)
Hello :)
jomapisa Icon : (24 October 2014 - 11:00 PM)
ola k ase
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
i need help i cant log in says i need tunngle network adapter? what is that and do i really need that
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
i sta je to?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
treba mi pomoc ne mogu da se ulogujem trazi mi tunngle network adapter da li to mora da se ima?
angljss Icon : (24 October 2014 - 08:22 PM)
Hola amigos
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:59 PM)
My Tunngle says port closed even-though i forwarded the port
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:57 PM)
Hello, i wonder if anyone can help me
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
tiago vc é do brasil
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
rust ip soy
KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Posted Image
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
Resize Chat Area