Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Payday 2 Can't play with friends - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Payday 2 Can't play with friends Rate Topic: -----

#1 User is offline   anso Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-March 11
  • Tunngle Username: anso
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 August 2013 - 17:58

I tried to play a game with a friend , we both downloaded the game and updated the game and patched it with the MP Fix V2 ect... but when we try to join a game in CIRIME.NET its like we are in diferent universes. , we see diferent players and when i put the friends only option i don't see his game, and if he invites me to the game it says "Error, failed to connect to the game" ,
i can play with everybody but not with him , and he can play with everybody but not with me , and when we try to play in a public server or he dosn't find my game or i dosn't find his game.

This post has been edited by anso: 22 August 2013 - 17:59

0

#2 User is offline   DarkPenguins Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 12
  • Tunngle Username: DarkPenguins
Reputation: 0
Neutral

Posted 23 August 2013 - 00:06

Exact same problem here, I can play with other people but my one friend perfectly fine, but there is always the error "Failed to connect to the game."
0

#3 User is offline   coucoudemaline Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-November 11
  • Location: Lyon - FRANCE
  • Tunngle Username: coucoudemaline
Reputation: 2
Neutral

Posted 23 August 2013 - 01:26

Hi,

You can play with friends !

You MUST : First invite them into STEAM and AFTER you can invite them in the game !!!

Of course, you must choose "Private Game" into PAYDAY 2 !!!!!

This post has been edited by coucoudemaline: 23 August 2013 - 01:28

0

#4 User is offline   № 1 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-May 11
  • Tunngle Username: theshark002
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 August 2013 - 18:08

Hi!

I'm having the same problem. I cant play with my friend. If we invite each other than fail to join the game. Me and my friend see totally different active games while we are in the same city and we have the totally same settings. 2 days ago there was no problem and yesterday something happened and I see olny a few active games while he can see a lots of. Both of us had the same update (update 4) and we noticed this problem. Now we installed update 6 to solve the problem but we couldnt.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

VanityOftheD... Icon : (15 September 2014 - 08:07 PM)
thru tungle
VanityOftheD... Icon : (15 September 2014 - 08:07 PM)
i badly need to know how to play ww 3 frozen throne
VanityOftheD... Icon : (15 September 2014 - 08:07 PM)
nyone online
genova31 Icon : (15 September 2014 - 07:13 PM)
has anyone knows why i keep failing to connect to tunggle serveur
genova31 Icon : (15 September 2014 - 07:13 PM)
hi ! someone can help me please ?
Jordan9900 Icon : (15 September 2014 - 05:48 PM)
has anyone knows why i keep failing to connect to games?
Jordan9900 Icon : (15 September 2014 - 05:46 PM)
hello
Nomadix26 Icon : (15 September 2014 - 05:38 PM)
guys does on tunngle exist a server that you can play the game ibb & obb??
bboya Icon : (15 September 2014 - 04:35 PM)
ㅇㅇ
bboya Icon : (15 September 2014 - 04:35 PM)
김동환시발새키야
bboya Icon : (15 September 2014 - 04:35 PM)
yo
Maks Tikhonov Icon : (15 September 2014 - 04:13 PM)
lol
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:45 PM)
да вроде запустилось...
Luffy-San Icon : (15 September 2014 - 02:43 PM)
Any1 wanna ask for a chivalry IP for me?! still cant get tunngle to port
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:42 PM)
ок пробуй
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:40 PM)
ща попробую в тангл зайти
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:40 PM)
зачем? вроде писало что норм все...
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:40 PM)
medvedludoed, ну вот ты и скажи...короче разархивируй прогу на раб стол и запусти её повторно
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:38 PM)
эм...такс... а есть проблемы если не разархивировал?
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:38 PM)
в теме с которой скачивал...
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:34 PM)
где?)
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:34 PM)
medvedludoed, ну как бы написано же, что перед использованием нужно извлечь из архива...
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:30 PM)
что то плохое случится?0_о
egor00900700... Icon : (15 September 2014 - 02:30 PM)
hello
egor00900700... Icon : (15 September 2014 - 02:30 PM)
lol
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:28 PM)
эм извлечь...а если прям из архива запустил?
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:28 PM)
крестик тыкать?))
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:28 PM)
надеюсь ты прочитал, что перед запуском нужно извлечь прогу из архива?))
UNDER_GREY Icon : (15 September 2014 - 02:27 PM)
да
medvedludoed Icon : (15 September 2014 - 02:26 PM)
надпись success означает что все завершено?
Resize Chat Area