Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle conflict with Ad Muncher program - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle conflict with Ad Muncher program Rate Topic: -----

#1 User is offline   supraspecies Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 42
  • Joined: 04-June 11
  • Tunngle Username: supraspecies
Reputation: 30
Average

Posted 09 July 2013 - 12:39

Ad Muncher is an anti-banner software. It filters connection itself, so it can remove adverts not only from web browsers, but from any other programs as well. It does remove Tunngle ads, but that isn't the issue.

When Ad Muncher is active, even when ad filtering is disabled and filtering specific program (Tunngle) is disabled, Tunngle still has scrolling bugs just because Ad Muncher is launched. That little checkbox near the scroll bar? Not checkable at all. And when Tunngle scrolls, it cuts off half of the buttom text line. All that just because Ad Muncher is active (and all filtering is disabled).

Now, I do expect Tunngle developers to take no responsibility for conflicts with an external program, but someone should do something. Next it may have conflicts with my antivirus software, with my operating system, then what?

Previous Tunngle versions (4.4, I believe) did not have any kind of conflicts. No idea why 4.5 does.

Maybe you could contact Ad Muncher developer and inform him that his software ruins yours. I could do that myself, but I am in no way a representative of your software, so I don't know how that would work.

Posted Image
1

#2 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 13819
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 7852
Tunngle Master

Posted 09 July 2013 - 17:25

Hi :), thanks for reporting.
We have a page where you can post your findings: Compatibility_with_Third-Party_Software ;).
This will help other people with the issue ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   supraspecies Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 42
  • Joined: 04-June 11
  • Tunngle Username: supraspecies
Reputation: 30
Average

Posted 09 August 2013 - 06:30

A little more on the issue. I contaqcted Ad Muncher developers, described the problem, and received the following statement:

If it happens when Ad Muncher is disabled but running then there's nothing we can do about it.

The program just doesn't like Ad Muncher living in memory and the hooking we use.

This is something they have to fix.

Sincerely,
Jeffrey Cole


What would be Tunngle Team's return statement? Ad Muncher developers seem to think the problem is on your end. I will gladly post my findings in the thread if I get any more info on the problem, but as a user of your software, I'm afraid I have to ask: are you working on solving compatibility issues described in the thread you mention? Or planning to work on them? I do realize you have a lot of goals, and still a lot of problems to solve. I am not rushing and I will understand if you will say "no", but that is something I need to know.


IMPORTANT NOTE:

I also noticed that if you click "Don't Panic" button, the scrolling and everything else returns to normal even with Ad Muncher being active. That probably indicates that a simple interface glitch is occuring, and I'm pretty sure it means that a workaround can be made. I only have to click on "Don't Panic" each time I enter a room, and everything is fine from then on. I can do it manually, but if it could be worked around, that would be really nice.

This post has been edited by supraspecies: 09 August 2013 - 06:51

1

#4 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 13819
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 7852
Tunngle Master

Posted 09 August 2013 - 06:57

Hi :), thanks for asking but our servers are expensive and at the moment the advertising income is the only thing barely covering our expenses.
If we were to disable advertising we would need to close down Tunngle because of the lack of money to run it.

For this reason I am pretty sure that we will not use our developing time to make our program compatible with an Ad Blocking software ;).
Ads might be annoying for somebody but they are the reason why everyone can use Tunngle for free ;).
If you would like to remove Ads you can purchase Tunngle Lifetime https://www.tunngle.net/lifetime/ and you will not see them anymore after login ;).

I will add the Ad Muncher to the Compatibility_with_Third-Party_Software page ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Posted Image
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
help
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
nd then i noticed there is a x next to every ones name
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
then i went to play and still no lan servers
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
i add my 11155 to my router and made my ip static and got the smiley face
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
hi
TheCommyNinja Icon : (24 October 2014 - 06:32 AM)
Dsaj a hrvaska ?
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:41 AM)
???
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:40 AM)
como eu jogo DayZ?
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:58 AM)
Steam not work
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:57 AM)
how to online invite friends Borderlands Pre-sequel
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:29 PM)
RUST IP??????????????????????????
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:25 PM)
RUST IP?
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:22 PM)
IP?
mokcs16 Icon : (23 October 2014 - 10:04 PM)
trACKMANIA 2 CANYON QUI VEUT JOUER
Resize Chat Area