Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Age of Empires II HD? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Age of Empires II HD? Does it work? Rate Topic: -----

#1 User is offline   caligero3000 Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 16-January 12
  • Tunngle Username: caligero3000
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 00:29

Hey, two quick questions, here:

First: Does anyone know if Age of Empires II HD edition is gonna work over tunngle? Or if it's gonna be possible to play LAN over the internet at all?


Second one: My friends and I have never managed to get the original aoe2 to work through tunngle. All that would happen is that we would find each others matches but would be unable to enter each other's lobbies since the connection would time out. We all have windows 7 and we have tried almost every solution, possible short of opening our tunngle port. And that's not possible since we rent a place and we have no say when it comes to our internet. Does anyone know of any solutions to making aoe2 work with win7 over tunngle?
0

#2 User is offline   ska23 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-December 12
  • Tunngle Username: ska23
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 00:53

As far as i know, there wont be a official LAN mode for AoE2 HD.

Have you tried to enter the IPs of your game partner manually to join the lobby?
Have you set your firewall to allow AoE2 to communicate over tunngle?
Posted Image
0

#3 User is offline   caligero3000 Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 16-January 12
  • Tunngle Username: caligero3000
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 01:29

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.

This post has been edited by caligero3000: 06 April 2013 - 15:11

0

#4 User is offline   Versatile Icon

  • Tunngle Enthusiast
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 1591
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile
Reputation: 892
Magnificent

Posted 06 April 2013 - 17:42

View Postcaligero3000, on 06 April 2013 - 01:29, said:

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.


1) Did you see my video tutorial on this topic?
2) Outside of tunngle, did you try any other vpn gaming programs by chance to determine if its game issue, tunngle issue, or other?
0

#5 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 19:07

It's a Bad remake any way , graphics are pretty same as the old version . :thumbdown:
i think it works with GreenLuma . :)
Good Luck . :thumbup:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 20:17

MP Fix

Try it . :thumbup:

This post has been edited by Man Of Game: 06 April 2013 - 20:22






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   Matq0 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-April 13
  • Tunngle Username: Matq0
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 20:57

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 20:17, said:

MP Fix

Try it . :thumbup:


Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?
0

#8 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 21:09

View PostMatq0, on 06 April 2013 - 20:57, said:

Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?


  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)







T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   javieracdc Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 25-May 11
  • Tunngle Username: javieracdc
Reputation: 2
Neutral

Posted 07 April 2013 - 19:08

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 21:09, said:

  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)


It works fine :)
0

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 07 April 2013 - 20:31

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)


Good News . :)
Enjoy . ;)






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   zhadian Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-August 13
  • Tunngle Username: zhadian
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 August 2013 - 14:47

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)

I did it but my AOE dosent work anymore!!!!
Please help me!
0

#12 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 October 2013 - 16:46

Hello I am french.

I can't join my friend in AOE II HD with tunngle.

Impossible to participate in the game when my friend invit me on steam.

When i go to Lobby Browser, I not see any game.

Can you help me pls ?
0

#13 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 October 2013 - 14:17

up pls
0

#14 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 November 2013 - 20:54

up
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

ObeseWhale Icon : (21 December 2014 - 12:51 AM)
You can change your Password here: https://www.tunngle....e&area=password :)
MasterOfSin Icon : (20 December 2014 - 10:20 PM)
where the **** can i change my password???
Ass- Icon : (20 December 2014 - 08:13 PM)
ку ку
alex7771529 Icon : (20 December 2014 - 08:08 PM)
ку ку
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 07:15 PM)
Any game you want, man - Tunngle ; Posted Image
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 07:13 PM)
boogerMan, bomberMan, spiderMan, xMan... Posted Image
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 07:09 PM)
Roger, man ; Posted Image
mudge6 Icon : (20 December 2014 - 07:05 PM)
anyone here?
Mike Harper Icon : (20 December 2014 - 06:39 PM)
Hello mates :)
sailkargutkar Icon : (20 December 2014 - 06:35 PM)
hi
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 06:10 PM)
( ( ( ( (((((((((((((((((((((((((((( |> Posted Image <| )))))))))))))))))))))))))))) ) ) ) )
Mike Harper Icon : (20 December 2014 - 05:23 PM)
^^ I did it, mate :thumbsup:
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:54 PM)
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:53 PM)
Mike , check it again if you would please.
Mike Harper Icon : (20 December 2014 - 03:45 PM)
Hey mate :). Yes, I've seen and replied to your topic :).
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:42 PM)
I meant this
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:42 PM)
Everybody check [topic=http://www.tunngle.net/community/topic/198946-social-status/]this[/topic] out.
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:41 PM)
I saw you checking this topic http://www.tunngle.n...-social-status/
MadalinRO Icon : (20 December 2014 - 03:40 PM)
Mike
MoNeYHeIsTeR Icon : (20 December 2014 - 03:28 PM)
Im having trouble with Payday 2 48-49 updates.
ObeseWhale Icon : (20 December 2014 - 01:48 PM)
Hey there :)
Rasmo75 Icon : (20 December 2014 - 01:44 PM)
hello
UNDER_GREY Icon : (20 December 2014 - 01:43 PM)
deniska grinenko, по поводу ошибки 2-105: http://www.tunngle.n...ost__p__1538924
по поводу Частной сети: какой сетевой диапазон выбирали?
deniska grin... Icon : (20 December 2014 - 01:24 PM)
нажал частные сети потом создать он присоединился я его вижу но он обозначен крестиком что дальше делать помогите
deniska grin... Icon : (20 December 2014 - 01:18 PM)
подскажите пожалуйста как установить соединение с другим комп. выдаёт ошибку 2-105
ccGH0STcc Icon : (20 December 2014 - 12:05 PM)
why its not working on 7dtd
ccGH0STcc Icon : (20 December 2014 - 12:05 PM)
COMMUNITY SERVERLIST
Gametype: SDK Survival | IP:Port = 7.31.190.236:25000
ccGH0STcc Icon : (20 December 2014 - 12:05 PM)
s
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 11:03 AM)
# Mike, I found some... Folders 'scoped_dir*' should be moved from the TEMP variable to Tunngle directory. The user may not be aware of them when purges the system using the program clear. For example: CCleaner cleans the system and removes empty folders, including 'scoped_dir*'. This violates the stability of the app. The only way out is to restart Tunngle. Continue to observe... Posted Image
mshlmc79 Icon : (20 December 2014 - 09:34 AM)
Thnks, Mike ; // It would be easier to make a switch in the settings. For example: 'minimize the game when you receive a private message in chat'. Good luck. Posted Image Posted Image
Resize Chat Area