Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Age of Empires II HD? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Age of Empires II HD? Does it work? Rate Topic: -----

#1 User is offline   caligero3000 Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 16-January 12
  • Tunngle Username: caligero3000
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 00:29

Hey, two quick questions, here:

First: Does anyone know if Age of Empires II HD edition is gonna work over tunngle? Or if it's gonna be possible to play LAN over the internet at all?


Second one: My friends and I have never managed to get the original aoe2 to work through tunngle. All that would happen is that we would find each others matches but would be unable to enter each other's lobbies since the connection would time out. We all have windows 7 and we have tried almost every solution, possible short of opening our tunngle port. And that's not possible since we rent a place and we have no say when it comes to our internet. Does anyone know of any solutions to making aoe2 work with win7 over tunngle?
0

#2 User is offline   ska23 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-December 12
  • Tunngle Username: ska23
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 00:53

As far as i know, there wont be a official LAN mode for AoE2 HD.

Have you tried to enter the IPs of your game partner manually to join the lobby?
Have you set your firewall to allow AoE2 to communicate over tunngle?
Posted Image
0

#3 User is offline   caligero3000 Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 16-January 12
  • Tunngle Username: caligero3000
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 April 2013 - 01:29

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.

This post has been edited by caligero3000: 06 April 2013 - 15:11

0

#4 User is offline   Versatile Icon

  • Tunngle Enthusiast
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 1584
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile
Reputation: 887
Magnificent

Posted 06 April 2013 - 17:42

View Postcaligero3000, on 06 April 2013 - 01:29, said:

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.


1) Did you see my video tutorial on this topic?
2) Outside of tunngle, did you try any other vpn gaming programs by chance to determine if its game issue, tunngle issue, or other?
0

#5 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 19:07

It's a Bad remake any way , graphics are pretty same as the old version . :thumbdown:
i think it works with GreenLuma . :)
Good Luck . :thumbup:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 20:17

MP Fix

Try it . :thumbup:

This post has been edited by Man Of Game: 06 April 2013 - 20:22






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   Matq0 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-April 13
  • Tunngle Username: Matq0
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 April 2013 - 20:57

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 20:17, said:

MP Fix

Try it . :thumbup:


Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?
0

#8 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 06 April 2013 - 21:09

View PostMatq0, on 06 April 2013 - 20:57, said:

Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?


  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)







T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   javieracdc Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 25-May 11
  • Tunngle Username: javieracdc
Reputation: 2
Neutral

Posted 07 April 2013 - 19:08

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 21:09, said:

  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)


It works fine :)
0

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 07 April 2013 - 20:31

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)


Good News . :)
Enjoy . ;)






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   zhadian Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-August 13
  • Tunngle Username: zhadian
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 August 2013 - 14:47

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)

I did it but my AOE dosent work anymore!!!!
Please help me!
0

#12 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 October 2013 - 16:46

Hello I am french.

I can't join my friend in AOE II HD with tunngle.

Impossible to participate in the game when my friend invit me on steam.

When i go to Lobby Browser, I not see any game.

Can you help me pls ?
0

#13 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 October 2013 - 14:17

up pls
0

#14 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13
  • Tunngle Username: Lili_Banzai
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 November 2013 - 20:54

up
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Alex Villegas Icon : (21 October 2014 - 06:28 PM)
quien para jugar Unturned?
Mike Harper Icon : (21 October 2014 - 06:05 PM)
Hi :)
LucKeR-msk Icon : (21 October 2014 - 06:01 PM)
hello
UNDER_GREY Icon : (21 October 2014 - 04:51 PM)
NickaNety. ты о чем?
NickaNety Icon : (21 October 2014 - 04:48 PM)
Наркоманы штоле
UNDER_GREY Icon : (21 October 2014 - 04:28 PM)
premier1777 Icon : (21 October 2014 - 04:22 PM)
есть кто?
premier1777 Icon : (21 October 2014 - 04:21 PM)
а как присоединиться поиграть?
calebfox89 Icon : (21 October 2014 - 03:43 PM)
buscando alguien que se anime a jugar boderlans 1
Mike Harper Icon : (21 October 2014 - 03:24 PM)
@andriy19990330: Привет :). You're account is already registered and validated :). You can start playing now :thumbsup:!
andriy19990330 Icon : (21 October 2014 - 03:03 PM)
где регистрация акаунта?
Mike Harper Icon : (21 October 2014 - 02:55 PM)
Hello :).
guiguidu90 Icon : (21 October 2014 - 01:43 PM)
Hi :)
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 01:05 PM)
Ok. I'll see on the forum. Thanks
ObeseWhale Icon : (21 October 2014 - 01:04 PM)
The chat isn't really a support section ;)
ObeseWhale Icon : (21 October 2014 - 01:04 PM)
You can create a forum thread about the issue, should be able to give you some more support there :)
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 01:00 PM)
I did everything they told me to do. Not enough :)
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 01:00 PM)
SUre
ObeseWhale Icon : (21 October 2014 - 12:57 PM)
Have you had a read of the Adapter_Priority wiki page? :)
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 12:54 PM)
My network adaptater seems to be "not correctly prioritized"
ObeseWhale Icon : (21 October 2014 - 12:53 PM)
What seems to be the trouble?
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 12:52 PM)
Can I get help too ?
ObeseWhale Icon : (21 October 2014 - 12:51 PM)
Hey :)
blurgie Icon : (21 October 2014 - 12:50 PM)
please help me add someone i am so lost
blurgie Icon : (21 October 2014 - 12:50 PM)
can you see this?
blurgie Icon : (21 October 2014 - 12:50 PM)
hey *****
MaxiBerdy Icon : (21 October 2014 - 12:48 PM)
Hello. I don't understand why Tunngle tells me that "The Tunngle network adapter is not correctly prioritized.". I tried everything in the help section, it doesn't work !
Mike Harper Icon : (21 October 2014 - 10:46 AM)
@Best752: Salam :). You can check the Turkish forum: http://www.tunngle.n...m/2241-turkish/ :).
best752 Icon : (21 October 2014 - 10:18 AM)
who speak turkish?
best752 Icon : (21 October 2014 - 10:17 AM)
speak türkish_
Resize Chat Area