Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: ZTE ZXHN H108NS Port Forwarding Problem - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ZTE ZXHN H108NS Port Forwarding Problem Rate Topic: -----

#1 User is offline   Bare7a Icon

  • Lifetime Member
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Bare7a
Reputation: 177
High

Posted 13 February 2013 - 22:58

Hello, one of the new guys from Tunngle has a port forwarding problem, I've joined his PC with TeamViewer in order to help him out, I added the port 11155 but it still says that this port is blocked, we've tried to turn off the firewall just in case, and again the same thing, he is using ZTE ZXHN H108NS Router I didn't find any detailed info in the web about it but however I tough I found the solution for it, I made it but again nothing, here is screenshot, so please if anyone can help this guy I and him will be thankful!
Posted Image
This screenshot is of the NAT Virtual Server I believe is called..
One more thing, his face on the Tunngle right bottom is Yellow not Red, if that helps at anyway..
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#2 User is offline   tristanakos Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-February 13
  • Tunngle Username: val3tas
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2013 - 23:05

so i'm this guy and i would be very greatful if some1 helps me out with this cuz i need to play through tunngle with my friends a lot!!!thank you in advance!!!
0

#3 User is offline   Bare7a Icon

  • Lifetime Member
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Bare7a
Reputation: 177
High

Posted 13 February 2013 - 23:37

BTW Before 2 minutes I've tried to enable and disable some stuff again, but no luck ?( ?( ?(
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#4 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7350
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5255
Tunngle Master

Posted 14 February 2013 - 02:29

Hi :)

Are you certain you have the correct IP? The Local IP is the Local IP of your PC you are setting the Port Forward on.
Make sure you also have a Static IP address so it doesnt change over time ;)
1

#5 User is offline   Bare7a Icon

  • Lifetime Member
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Bare7a
Reputation: 177
High

Posted 14 February 2013 - 07:12

View PostObeseWhale, on 14 February 2013 - 02:29, said:

Hi :)

Are you certain you have the correct IP? The Local IP is the Local IP of your PC you are setting the Port Forward on.
Make sure you also have a Static IP address so it doesnt change over time ;)

Can you try to make that for him, since he isn't good at that stuff, and I was a little bit better than him at setting this thing up and still failed.. If you cannot at least can you be more specific how to find this information and change it for him, since I don't have a router (I've fixed some of my friends router settings before but his I cannot for some reason..), btw thanks anyway for trying to help in the first place :)
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#6 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7350
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5255
Tunngle Master

Posted 14 February 2013 - 07:38

The Port_Forward#Static_IP_Address wiki page explains how to setup a Static IP address. It should be able to help you :)
2

#7 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 13819
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 7853
Tunngle Master

Posted 14 February 2013 - 09:17

Hi :). Also he should check that he doesn't have two routers: Port_Forward#Two_routers ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#8 User is offline   Bare7a Icon

  • Lifetime Member
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Bare7a
Reputation: 177
High

Posted 14 February 2013 - 10:57

Thanks for the suggestions guys, I will write back to you when we try them out, either with success or fail! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

angljss Icon : (24 October 2014 - 08:22 PM)
Hola amigos
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:59 PM)
My Tunngle says port closed even-though i forwarded the port
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:57 PM)
Hello, i wonder if anyone can help me
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
tiago vc é do brasil
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
rust ip soy
KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Posted Image
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
help
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
nd then i noticed there is a x next to every ones name
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
then i went to play and still no lan servers
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
i add my 11155 to my router and made my ip static and got the smiley face
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
hi
TheCommyNinja Icon : (24 October 2014 - 06:32 AM)
Dsaj a hrvaska ?
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:41 AM)
???
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:40 AM)
como eu jogo DayZ?
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:58 AM)
Steam not work
Resize Chat Area