Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Dead Space 3 off/online coop ? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dead Space 3 off/online coop ? Rate Topic: -----

#1 User is offline   EXXXCE Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-February 13
  • Tunngle Username: EXXXCE
Reputation: 1
Neutral

Posted 05 February 2013 - 14:39

Hello everyone, I have a very simple question: dead space 3 is "out" and I'd love to play it @ coop with tunngle or a tunngle fix.

Is there already a trick to make it work at the moment ?

Thanks in advance.


edit: my bad if I misplaced this thread on the forum, I'm a bit new and there's a lot of categories :D

This post has been edited by EXXXCE: 05 February 2013 - 14:40

1

#2 User is offline   Itsyuka Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 03-March 12
  • Tunngle Username: Itsyuka
Reputation: 1
Neutral

Posted 05 February 2013 - 15:39

As far as I know from what the publisher said, there will not be a lan/splitscreen feature.
1

#3 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 05 February 2013 - 18:56

Nope, there will likely never be a mp fix for this EA game.
Ask TeknoGods or NexusEmulator. If someone can do it, it's them. But don't count on it...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
0

#4 User is offline   artemzz Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 12
  • Tunngle Username: artemzz
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 February 2013 - 05:34

View PostRoyalgamer06, on 05 February 2013 - 18:56, said:

Nope, there will likely never be a mp fix for this EA game.
Ask TeknoGods or NexusEmulator. If someone can do it, it's them. But don't count on it...


Are you guys going to get the co-op feature of this game to work with tunngle? I really want to play with a friend! :)
0

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7725
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5436
Tunngle Master

Posted 06 February 2013 - 06:18

The game doesnt appear to have LAN and cant be played with Tunngle :(
0

#6 User is offline   EXXXCE Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-February 13
  • Tunngle Username: EXXXCE
Reputation: 1
Neutral

Posted 06 February 2013 - 11:38

The only way would have been through an EA gateway (since the coop is: each players buy a copy of the game then join his friend online) but it seems as hard as illegal (needs an Origin account, that will be banned sooner or later).

So, my bad, no money no coop. Thanks everyone for answering/repeating the same answer without getting mad!
0

#7 User is offline   MrJigz Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 15-July 12
  • Tunngle Username: knl_143
Reputation: 27
Average

Posted 11 February 2013 - 14:07

So much for EA being greedy, with DLCs and other useless crap. And next future games, I'd expect saying,"Pre-order now and you will get free cookies in-game!".
LAN Players still exists in this generation!
0

#8 User is offline   Dank Nuggs Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-September 11
  • Tunngle Username: Dank Nuggs
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 January 2014 - 16:18

I don't get it, how can we play other online only multiplayer games but not this? RE6 runs fine and there's definitely no lan play. <_<
0

#9 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 27 January 2014 - 16:40

RE6 is using steam matchmaking (steamworks) and Dead Space 3 uses origin matchmaking.
Some time ago DS3 was very cheap (only $1), shame you missed it.
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

rapturehax Icon : (01 March 2015 - 07:51 PM)
why is the sky blue?
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:56 PM)
Golden Piggy, дак запускайте с ярлыка, совсем необязательно запускать через тангл...
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:54 PM)
он не хочет видить .exe файл
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:52 PM)
Golden Piggy. если не запускается игра, при чем тут тангл? Тангл к запуску игр вообще никакого отношения не имеет, он лишь создает локальную сеть...
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:49 PM)
Фишка не в том Она говорит "Ой всё" и короче не хочет мне запускать игрушку,сучка.
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:47 PM)
Golden Piggy. если вылетает при/после просмотра рекламы, тогда:
1 - либо нажимайте на Skip во время проигрывания рекламы
2 - либо воспользуйтесь бесплатным временным премиумом, пока не починят вылеты http://www.tunngle.n...ost__p__1550826
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:45 PM)
просто перестала работать и всё как раб
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:44 PM)
не хочет говорить какая ошибка её беспокоит
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:44 PM)
Она со мной не разговаривает((
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:40 PM)
Golden Piggy. ну я не знаю, может хоть для начала напишите какую ошибку выдает?
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:34 PM)
Фигня опять не работает X( ;( :cursing:
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:30 PM)
:rofl:
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:28 PM)
я с ней не расстанусь никогда
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:28 PM)
буду до конца жизни пользоваться ею
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:27 PM)
Всё охуенная программа всё заработало))
UNDER_GREY Icon : (01 March 2015 - 05:22 PM)
Golden Piggy. вы такой же))
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:22 PM)
Hey mens this is a terrible program , ****
Golden Piggy Icon : (01 March 2015 - 05:18 PM)
Хуйня програма
Hatus888 Icon : (01 March 2015 - 05:10 PM)
d
Killomoana Icon : (01 March 2015 - 03:08 PM)
Does anybody play Dying Light?
kubas1304 Icon : (01 March 2015 - 02:04 PM)
how to play with someone in Dragon Ball Xenoverse?
aizenreturns Icon : (01 March 2015 - 11:38 AM)
anyone have dbz xenoverse?
Tuko Ramirez Icon : (01 March 2015 - 11:11 AM)
me and a friend of mine started a mult camp 2 days ago..we played ok both days..Today when i tried to load as host the camp i couldnt and it said failed to host.do u have any idea wt is the problem?
Tuko Ramirez Icon : (01 March 2015 - 11:10 AM)
hi i have a problem with rome 2 tw emperor
messala Icon : (01 March 2015 - 04:46 AM)
If your VPN use one of this, you can config what you want.
messala Icon : (01 March 2015 - 04:45 AM)
It offers both local common range 10.x.x.x and 192.168.x.x
messala Icon : (01 March 2015 - 04:45 AM)
Asian King, at Tunngle's private network config have the Network Range option.
Asian King Icon : (01 March 2015 - 04:14 AM)
staff, pls pm me with answer. Thank you
Asian King Icon : (01 March 2015 - 04:11 AM)
I need to know if it's possible to set trunngle network as a bridged so anyone who joins in my private network will be assigned with my local ip.
Asian King Icon : (01 March 2015 - 04:08 AM)
anybody on?
Resize Chat Area