Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Won't Load - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Won't Load Screen shot provided Rate Topic: -----

#1 User is offline   My Wonderful P3NIS Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-December 12
  • Tunngle Username: My Wonderful P3NIS
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 December 2012 - 02:16

Keeps on getting stuck at innitialization...
0

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7220
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5219
Tunngle Master

Posted 27 December 2012 - 02:35

Is Tunngle giving you an error code?
If so what error are you getting?
1

#3 User is offline   G.Voltage Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-July 13
  • Tunngle Username: Golden Kraken
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2013 - 02:13

I am getting this error.



Systemfehler. Code:126

The Specified Module Could Not Be Found.


THEN, I click on the loading bar on the Tunngle Screen and it gives me this....


Zugriffsverletzung Bei Adresse 00462953 in Modul 'Tunngle.exe'. Lesen Von Adresse 000001B4.
0

#4 User is offline   xXiBassXx Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 19-July 12
  • Tunngle Username: xXiBassXx
Reputation: 4
Neutral

Posted 09 July 2013 - 02:20

Please check this earlier post on the same issue http://www.tunngle.n...31#entry1200331
3

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7220
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5219
Tunngle Master

Posted 09 July 2013 - 13:28

As xXiBassXx said you can check that thread for some info on the german error message. You can fix the 126 error message by downloading the Tunngle offline installer from here: http://www.tunngle.n...setup-v4501zip/ ;)

Fixing the 126 error should also fix the german message error as well.
1

#6 User is offline   Radhan Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 12-January 13
  • Tunngle Username: Radhan
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 November 2013 - 00:21

Hi

It is November 11th, 2013 and I am having the same problems. I have gone through the help thread and wiki or whatever it was, done all the so called "fixes" and I'm still getting the same error message. Frankly, I'm beginning to become a little pissed off and frustrated with the fact that it isn't working. My firewall is not blocking it, I have done the offline installer, I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?
0

#7 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7220
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5219
Tunngle Master

Posted 16 November 2013 - 01:34

Hey :)

Is Tunngle giving you the same 126 error code as described above or is it giving you a different one?
1

#8 User is offline   Meshuggah BG Icon

  • Advanced Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 382
  • Joined: 31-October 11
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Meshuggah_BG
Reputation: 550
Famous

Posted 16 November 2013 - 03:46

View PostRadhan, on 16 November 2013 - 00:21, said:

... I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?


Deleting is not the same as the uninstalling - you have to run the application's uninstaller and reboot your OS, to properly uninstall it. You may need to take an extra step and check your system registry for leftovers in the registry. Then you may attempt a re-install (with the offline version of the installer). Skipping a proper uninstalling of any piece of software (not just Tunngle) leads to cluttering your OS registry with invalid entries and leads to possible future problems with the performance of your machine and other applications, and it becomes harder to diagnose what is causing which problem.

Good luck! :)
Posted Image
Posted Image
Можем да си говорим на български в Българския форум
2

#9 User is offline   Josyrox Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 17-February 14
  • Tunngle Username: Josyrox
Reputation: 0
Neutral

Posted 24 July 2014 - 16:52

Hi, I have the same problem in download and install offline setup 4.5.1.4b, so I deleted it and I try to download and install a previous version, offline setup 4.4.4.1 but when I started it, I need update.So I download again the offline setup 4.5.1.4b(I don't delete the previous version) , and it works!
I repeat:
-Download offline setup 4.4.4.1 and install it ( http://www.mediafire...up_v4.4.4.1.zip)
-After you need to Download offline setup 4.5.1.4b and install it too ( http://www.mediafire...p_v4.5.1.4b.zip )

.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Schythetic Icon : (02 September 2014 - 01:10 AM)
A quick question if I may, Do i need Tunngle client and chipset in order it to work?
Schythetic Icon : (02 September 2014 - 01:09 AM)
Hey guys
EnJoy_x Icon : (01 September 2014 - 09:37 PM)
does anyone know how to get the rust server
matiuzzi Icon : (01 September 2014 - 08:03 PM)
not sure what to do, wanting so bad to enter the RE6 games
matiuzzi Icon : (01 September 2014 - 08:02 PM)
Hi guys, im having a problem with tunngle, that i download it from the tunngle community, but then, as i try to install it in my computer, it doesnt show any dialog message, doesnt even start the installing dialog box, it doesnt install AT ALL.
Z.W.E.I Icon : (01 September 2014 - 06:51 PM)
when i go to start my server it says cannot find arma2oaserver_1.exe
Z.W.E.I Icon : (01 September 2014 - 06:51 PM)
I need a little help someone
silver.tiger7 Icon : (01 September 2014 - 05:28 PM)
HElp
spartan6695 Icon : (01 September 2014 - 04:20 PM)
happenin
3Gunner Icon : (01 September 2014 - 03:33 PM)
anyone here /<
3Gunner Icon : (01 September 2014 - 03:32 PM)
anyone want 2 play C&C3 reloaded ?
nandordea Icon : (01 September 2014 - 02:45 PM)
arma III español
Tadeas21 Icon : (01 September 2014 - 01:55 PM)
Company of heores 2 i dont have create the multiplayer room :(
Tadeas21 Icon : (01 September 2014 - 01:55 PM)
Hi please help with Company of heores
arkadijs Icon : (01 September 2014 - 01:48 PM)
hey ? help
arkadijs Icon : (01 September 2014 - 01:47 PM)
how can i join some of serverss
michael.3322 Icon : (01 September 2014 - 12:52 PM)
لا اسطيع الدخول على السرفرات ماهيا المشكلة ؟؟؟؟؟
michael.3322 Icon : (01 September 2014 - 12:50 PM)
Mazh to find no servers in the game
zowe Icon : (01 September 2014 - 12:21 PM)
kaip pasikeist kad butu normaliai viskas nes dabar raso: "port forward is required"??
Mike Harper Icon : (01 September 2014 - 12:09 PM)
Hello there :).
PlayLikeTobi Icon : (01 September 2014 - 11:51 AM)
HI
Wumby Icon : (01 September 2014 - 08:54 AM)
EW THE ENGLISH
Mike Harper Icon : (01 September 2014 - 08:16 AM)
@Junkythejunkball: See this wiki for help: Network:Halo_2#HOW_TO_PLAY :).
Junkythejunk... Icon : (01 September 2014 - 04:33 AM)
anyone know how to find halo 2 servers?
DanferDan222 Icon : (01 September 2014 - 04:23 AM)
i play Gmod
Guest : (01 September 2014 - 03:17 AM)
MW3
Fedupsmania Icon : (01 September 2014 - 12:36 AM)
hepme pls I cannot enter the game
Genesis0503 Icon : (01 September 2014 - 12:23 AM)
hola?
pakolo123 Icon : (31 August 2014 - 08:46 PM)
server rust???
pakolo123 Icon : (31 August 2014 - 08:30 PM)
ip??
Resize Chat Area