Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Won't Load - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Won't Load Screen shot provided Rate Topic: -----

#1 User is offline   My Wonderful P3NIS Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-December 12
  • Tunngle Username: My Wonderful P3NIS
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 December 2012 - 02:16

Keeps on getting stuck at innitialization...
0

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 6798
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 4932
Tunngle Master

Posted 27 December 2012 - 02:35

Is Tunngle giving you an error code?
If so what error are you getting?
1

#3 User is offline   G.Voltage Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-July 13
  • Tunngle Username: Golden Kraken
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 July 2013 - 02:13

I am getting this error.



Systemfehler. Code:126

The Specified Module Could Not Be Found.


THEN, I click on the loading bar on the Tunngle Screen and it gives me this....


Zugriffsverletzung Bei Adresse 00462953 in Modul 'Tunngle.exe'. Lesen Von Adresse 000001B4.
0

#4 User is offline   xXiBassXx Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 19-July 12
  • Tunngle Username: xXiBassXx
Reputation: 4
Neutral

Posted 09 July 2013 - 02:20

Please check this earlier post on the same issue http://www.tunngle.n...31#entry1200331
3

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 6798
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 4932
Tunngle Master

Posted 09 July 2013 - 13:28

As xXiBassXx said you can check that thread for some info on the german error message. You can fix the 126 error message by downloading the Tunngle offline installer from here: http://www.tunngle.n...setup-v4501zip/ ;)

Fixing the 126 error should also fix the german message error as well.
1

#6 User is offline   Radhan Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 12-January 13
  • Tunngle Username: Radhan
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 November 2013 - 00:21

Hi

It is November 11th, 2013 and I am having the same problems. I have gone through the help thread and wiki or whatever it was, done all the so called "fixes" and I'm still getting the same error message. Frankly, I'm beginning to become a little pissed off and frustrated with the fact that it isn't working. My firewall is not blocking it, I have done the offline installer, I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?
0

#7 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 6798
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 4932
Tunngle Master

Posted 16 November 2013 - 01:34

Hey :)

Is Tunngle giving you the same 126 error code as described above or is it giving you a different one?
1

#8 User is offline   Meshuggah BG Icon

  • Advanced Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 302
  • Joined: 31-October 11
  • Location: Bulgaria
  • Tunngle Username: Meshuggah_BG
Reputation: 392
Reknowned

Posted 16 November 2013 - 03:46

View PostRadhan, on 16 November 2013 - 00:21, said:

... I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?


Deleting is not the same as the uninstalling - you have to run the application's uninstaller and reboot your OS, to properly uninstall it. You may need to take an extra step and check your system registry for leftovers in the registry. Then you may attempt a re-install (with the offline version of the installer). Skipping a proper uninstalling of any piece of software (not just Tunngle) leads to cluttering your OS registry with invalid entries and leads to possible future problems with the performance of your machine and other applications, and it becomes harder to diagnose what is causing which problem.

Good luck! :)
Posted Image
Posted Image
Можем да си говорим на български в Българския форум
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

_Foxet_ Icon : (25 April 2014 - 05:37 AM)
Вот кого я тут действительно не ожидал увидеть так это русских.
ObeseWhale Icon : (25 April 2014 - 04:20 AM)
Go to System > Options in the Tunngle Client and tick the Expert Mode box ;)
ObeseWhale Icon : (25 April 2014 - 04:19 AM)
You might need to enable the network options first if you are trying to set one for your Private Network
JackTh3Ripper Icon : (25 April 2014 - 04:07 AM)
I'm unable to see the 10.x.x.x in my network range emulation options if anyone can help plz :)
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:24 PM)
ок ок завтра но ты скажи это серьезная проблема или ее можно быстро решить?
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:22 PM)
ах да кстати ты говорил что надо убедится что версии одинаковые. да точно одинаковые
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 09:22 PM)
ну ок тогда если что то завтра
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:19 PM)
блин сорри скайпа нет. я когда винду переустанавливал забыл его собаку перекачать на жестяк
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 09:14 PM)
если сейчас есть время позвони мне в скайп, попробую помочь
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:13 PM)
производитель-upvel, а насчет ответах ок буду знать :thumbup:
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 09:09 PM)
Cheredos. 1 - кто производитель роутера, 2 - об этих вопроса и комментах в ответах Мэйл.ру и т.д. забудьте, там эти так называемые мастера и гуру полнейших бред пишут
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:06 PM)
а читал я то что люди сами не понимают как открыть порт
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 09:05 PM)
роутер- ur-315bn, читал например в комментах к видео или в вопросах mail.ru
Crampoon Icon : (24 April 2014 - 09:03 PM)
c'mon guys
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 09:01 PM)
в твоей проблеме нет ничего страшного или необычного она решается за 5 минут
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 09:01 PM)
Cheredos. какой у тебя роутер, где и что ты читал?
Crampoon Icon : (24 April 2014 - 09:00 PM)
nobody speaks english here? :(
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 08:59 PM)
я почитал в интернете и понял что у людей такой же вопрос как и у меня
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 08:58 PM)
блин я бы с радостью открыл бы порт но у меня роутер мозгодробительный
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 08:57 PM)
ну и не забываем заносить исполняемые файлы игры и таннгла в исключения антивируса и брандмауэра виндовс
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 08:57 PM)
Cheredos, убедись, что у тебя такая же версия игры как и у человека к которому ты подключаешься, так же если у тебя желтый смайл, то желательно открыть порт, как это сделать рассказано здесь http://www.tunngle.n...щего-tunngleра/
Cheredos Icon : (24 April 2014 - 08:44 PM)
не подскажите в чем проблема? Прога работаем норм. ну а вот когда в игру заходишь (saints row 4), нажимаешь локальная сеть, игра либо не находит нечего либо просто выкидывает при заходе на сервер
Crampoon Icon : (24 April 2014 - 08:40 PM)
i need help with resident evil revelations, anybody?
Ezio_delaflo... Icon : (24 April 2014 - 08:07 PM)
eaeee
Crampoon Icon : (24 April 2014 - 07:40 PM)
anybody?
Lexa_Malets Icon : (24 April 2014 - 07:35 PM)
какую версию качать?
Lexa_Malets Icon : (24 April 2014 - 07:35 PM)
yee
daku99 Icon : (24 April 2014 - 07:13 PM)
bbb
Crampoon Icon : (24 April 2014 - 06:44 PM)
hey, can someone help me?
UNDER_GREY Icon : (24 April 2014 - 06:16 PM)
1.0.6.1
Resize Chat Area