Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Left 4 dead 2 Error - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Left 4 dead 2 Error Everytime my friend attempts to join anyone he gets this error message Rate Topic: -----

#1 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 17 November 2012 - 22:55

Connection Blocked: Please remove "-insecure" from the launch options before attempting to connect to a VAC secured


Does anyone know how to fix this?
0

#2 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 17 November 2012 - 23:24

View PostSgtCreeper, on 17 November 2012 - 22:55, said:

Connection Blocked: Please remove "-insecure" from the launch options before attempting to connect to a VAC secured


Does anyone know how to fix this?


Yea there is 3 fixs for this problem.

1. Use the shortcut the SFK Standalone Patch created on your desktop.
2. Add the parameter -steam to Tunngles parameters box after selecting your left4dead2.exe using the red arrow from the chat room.
3. Create a shortcut to your left4dead2.exe and add the parameter -steam
Posted ImagePosted Image
0

#3 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:18

View PostSFK, on 17 November 2012 - 23:24, said:

Yea there is 3 fixs for this problem.

1. Use the shortcut the SFK Standalone Patch created on your desktop.
2. Add the parameter -steam to Tunngles parameters box after selecting your left4dead2.exe using the red arrow from the chat room.
3. Create a shortcut to your left4dead2.exe and add the parameter -steam


Hi thank you so much for replying. i knew how to add the -steam and add it to the tunngle parameters but when i do that i get an error in german. Here is the error i get Zugriffsverletzug bei Adresse 77386b52 in Modul 'ntdll.dll'. Schreiben von Adresse 004056ED
0

#4 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 00:44

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 00:18, said:

Hi thank you so much for replying. i knew how to add the -steam and add it to the tunngle parameters but when i do that i get an error in german. Here is the error i get Zugriffsverletzug bei Adresse 77386b52 in Modul 'ntdll.dll'. Schreiben von Adresse 004056ED


Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?
Posted ImagePosted Image
0

#5 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:48

View PostSFK, on 18 November 2012 - 00:44, said:

Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?


Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?
1

#6 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:48

View PostSFK, on 18 November 2012 - 00:44, said:

Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?


Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?
0

#7 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 01:23

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 00:48, said:

Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?


Yea thats right mate :)
Posted ImagePosted Image
0

#8 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 01:33

View PostSFK, on 18 November 2012 - 01:23, said:

Yea thats right mate :)


okay thanks for your help, that seems to work, i have another issue though.. when i host a game 1 of my friends can find my game and the other one cant, is there something hes missing? (i have all the right ports forwarded and all) he has the game updated using the elite update to the latest 2.1.1.5 and he has standalone 12.3 installed. Also i made sure its not blocked with his firewall+he has no antivirus
0

#9 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 01:50

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 01:33, said:

okay thanks for your help, that seems to work, i have another issue though.. when i host a game 1 of my friends can find my game and the other one cant, is there something hes missing? (i have all the right ports forwarded and all) he has the game updated using the elite update to the latest 2.1.1.5 and he has standalone 12.3 installed. Also i made sure its not blocked with his firewall+he has no antivirus


Tell him to use your IP to connect and give him your tunngle ip or the IP you get from whatsmyip.org. He has to open console and type:

connect IP

so if your ip is 123.456.789 he would type:

connect 123.456.789
Posted ImagePosted Image
0

#10 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 02:07

View PostSFK, on 18 November 2012 - 01:50, said:

Tell him to use your IP to connect and give him your tunngle ip or the IP you get from whatsmyip.org. He has to open console and type:

connect IP

so if your ip is 123.456.789 he would type:

connect 123.456.789


it tells him connection failed after 10 retries, also he cant see it on the steam group servers but my other friend can.
0

#11 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 02:18

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 02:07, said:

it tells him connection failed after 10 retries, also he cant see it on the steam group servers but my other friend can.


What IP did you give him?
Posted ImagePosted Image
0

#12 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 02:29

i gave him the one whatsmyip.org said 68.57.20.154 also, we tried to do the TC connection test.. we both downloaded it and when he tries to use the default port 27000 it says his Tunngle is not on or his Adapater is not prioritized. Should he re-install tunngle?
0

#13 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2707
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6352
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 03:39

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 02:29, said:

i gave him the one whatsmyip.org said 68.57.20.154 also, we tried to do the TC connection test.. we both downloaded it and when he tries to use the default port 27000 it says his Tunngle is not on or his Adapater is not prioritized. Should he re-install tunngle?


Do you see each other inside Tunngle? If you do try giving him your Tunngle IP. He can get this by right clicking on your name or you can see it yourself at the bottom left of your Tunngle window.
Posted ImagePosted Image
0

#14 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 03:45

View PostSFK, on 18 November 2012 - 03:39, said:

Do you see each other inside Tunngle? If you do try giving him your Tunngle IP. He can get this by right clicking on your name or you can see it yourself at the bottom left of your Tunngle window.


Thank you so much for your time... i really appreciate the help we got it working now ! Time to kick some zombie ass :)
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
help
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
nd then i noticed there is a x next to every ones name
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
then i went to play and still no lan servers
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
i add my 11155 to my router and made my ip static and got the smiley face
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
hi
TheCommyNinja Icon : (24 October 2014 - 06:32 AM)
Dsaj a hrvaska ?
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:41 AM)
???
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:40 AM)
como eu jogo DayZ?
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:58 AM)
Steam not work
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:57 AM)
how to online invite friends Borderlands Pre-sequel
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:29 PM)
RUST IP??????????????????????????
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:25 PM)
RUST IP?
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:22 PM)
IP?
mokcs16 Icon : (23 October 2014 - 10:04 PM)
trACKMANIA 2 CANYON QUI VEUT JOUER
badass751 Icon : (23 October 2014 - 09:34 PM)
Hello :whistling:
badass751 Icon : (23 October 2014 - 09:30 PM)
Anyone wanna play borderlands pre sequal
UNDER_GREY Icon : (23 October 2014 - 06:06 PM)
serega124ru. зайди на свое мыло и активируй учетку, тебе должно было прийти письмо от таннгл
Nyutik Icon : (23 October 2014 - 05:40 PM)
всем приветик
gorden1235 Icon : (23 October 2014 - 05:30 PM)
как у всех дела?
gorden1235 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
всем привет
oleg_ator1203 Icon : (23 October 2014 - 05:29 PM)
меня
Resize Chat Area