Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Left 4 dead 2 Error - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Left 4 dead 2 Error Everytime my friend attempts to join anyone he gets this error message Rate Topic: -----

#1 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 17 November 2012 - 22:55

Connection Blocked: Please remove "-insecure" from the launch options before attempting to connect to a VAC secured


Does anyone know how to fix this?
0

#2 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 17 November 2012 - 23:24

View PostSgtCreeper, on 17 November 2012 - 22:55, said:

Connection Blocked: Please remove "-insecure" from the launch options before attempting to connect to a VAC secured


Does anyone know how to fix this?


Yea there is 3 fixs for this problem.

1. Use the shortcut the SFK Standalone Patch created on your desktop.
2. Add the parameter -steam to Tunngles parameters box after selecting your left4dead2.exe using the red arrow from the chat room.
3. Create a shortcut to your left4dead2.exe and add the parameter -steam
Posted ImagePosted Image
0

#3 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:18

View PostSFK, on 17 November 2012 - 23:24, said:

Yea there is 3 fixs for this problem.

1. Use the shortcut the SFK Standalone Patch created on your desktop.
2. Add the parameter -steam to Tunngles parameters box after selecting your left4dead2.exe using the red arrow from the chat room.
3. Create a shortcut to your left4dead2.exe and add the parameter -steam


Hi thank you so much for replying. i knew how to add the -steam and add it to the tunngle parameters but when i do that i get an error in german. Here is the error i get Zugriffsverletzug bei Adresse 77386b52 in Modul 'ntdll.dll'. Schreiben von Adresse 004056ED
0

#4 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 00:44

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 00:18, said:

Hi thank you so much for replying. i knew how to add the -steam and add it to the tunngle parameters but when i do that i get an error in german. Here is the error i get Zugriffsverletzug bei Adresse 77386b52 in Modul 'ntdll.dll'. Schreiben von Adresse 004056ED


Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?
Posted ImagePosted Image
0

#5 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:48

View PostSFK, on 18 November 2012 - 00:44, said:

Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?


Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?
1

#6 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 00:48

View PostSFK, on 18 November 2012 - 00:44, said:

Im not sure why you get that error with tunngle maybe it has an error writing to the directory.. Do you knmow how to add parameter to a shortcut?


Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?
0

#7 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 01:23

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 00:48, said:

Hi, yeah if im not mistaken i create a shortcut from the left 4 dead 2 -SFK and right click into properties and where it says "target" i just make a space and add whatever parameter in the box correct?


Yea thats right mate :)
Posted ImagePosted Image
0

#8 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 01:33

View PostSFK, on 18 November 2012 - 01:23, said:

Yea thats right mate :)


okay thanks for your help, that seems to work, i have another issue though.. when i host a game 1 of my friends can find my game and the other one cant, is there something hes missing? (i have all the right ports forwarded and all) he has the game updated using the elite update to the latest 2.1.1.5 and he has standalone 12.3 installed. Also i made sure its not blocked with his firewall+he has no antivirus
0

#9 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 01:50

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 01:33, said:

okay thanks for your help, that seems to work, i have another issue though.. when i host a game 1 of my friends can find my game and the other one cant, is there something hes missing? (i have all the right ports forwarded and all) he has the game updated using the elite update to the latest 2.1.1.5 and he has standalone 12.3 installed. Also i made sure its not blocked with his firewall+he has no antivirus


Tell him to use your IP to connect and give him your tunngle ip or the IP you get from whatsmyip.org. He has to open console and type:

connect IP

so if your ip is 123.456.789 he would type:

connect 123.456.789
Posted ImagePosted Image
0

#10 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 02:07

View PostSFK, on 18 November 2012 - 01:50, said:

Tell him to use your IP to connect and give him your tunngle ip or the IP you get from whatsmyip.org. He has to open console and type:

connect IP

so if your ip is 123.456.789 he would type:

connect 123.456.789


it tells him connection failed after 10 retries, also he cant see it on the steam group servers but my other friend can.
0

#11 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 02:18

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 02:07, said:

it tells him connection failed after 10 retries, also he cant see it on the steam group servers but my other friend can.


What IP did you give him?
Posted ImagePosted Image
0

#12 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 02:29

i gave him the one whatsmyip.org said 68.57.20.154 also, we tried to do the TC connection test.. we both downloaded it and when he tries to use the default port 27000 it says his Tunngle is not on or his Adapater is not prioritized. Should he re-install tunngle?
0

#13 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2728
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6393
Tunngle Master

Posted 18 November 2012 - 03:39

View PostSgtCreeper, on 18 November 2012 - 02:29, said:

i gave him the one whatsmyip.org said 68.57.20.154 also, we tried to do the TC connection test.. we both downloaded it and when he tries to use the default port 27000 it says his Tunngle is not on or his Adapater is not prioritized. Should he re-install tunngle?


Do you see each other inside Tunngle? If you do try giving him your Tunngle IP. He can get this by right clicking on your name or you can see it yourself at the bottom left of your Tunngle window.
Posted ImagePosted Image
0

#14 User is offline   SgtCreeper Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-April 12
  • Tunngle Username: Gvezax
Reputation: 2
Neutral

Posted 18 November 2012 - 03:45

View PostSFK, on 18 November 2012 - 03:39, said:

Do you see each other inside Tunngle? If you do try giving him your Tunngle IP. He can get this by right clicking on your name or you can see it yourself at the bottom left of your Tunngle window.


Thank you so much for your time... i really appreciate the help we got it working now ! Time to kick some zombie ass :)
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:15 PM)
Great :-)
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:13 PM)
Worked great, Sectioned! Somehow it cloned, so I had 2 adapters... Disabled one and voilá!
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:08 PM)
Welcome. Let me know how you get on.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:06 PM)
OK, TY
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:06 PM)
Restart PC after doing this but if it does not work I am pretty sure the developers are aware of the situation as there is a similer problem with windows 10. All seems to be working for me though.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:04 PM)
Let's try then... I hope it works...
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:02 PM)
OK same as me. What you can try is opening your device manager, locate the Tunngle adapter and disable it and then re enable it. That should make it visible again.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:58 PM)
5.5 and win 7 x64
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 09:56 PM)
OK are you using the new 5.5 version and also are you on windows 10?
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:53 PM)
Tried reinstalling also, but nope...
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:53 PM)
The same as some users: Tunngle launches (already up to date), logs me in but does not connect the adapter... and It has been stuck for 30min and counting...
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 09:48 PM)
What issue are you having?
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:45 PM)
Emm, I'm having an issue with the client, don't know if I post a new thread or reply an open one with a similar issue... or just ask you guys directly...
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:44 PM)
Hey, fellas, What's up?
Mike Harper Icon : (28 August 2015 - 07:10 PM)
Hello mates :)
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 06:03 PM)
hi
Legosia Icon : (28 August 2015 - 05:52 PM)
I'm here, does that count?
F-Train Icon : (28 August 2015 - 04:57 PM)
no one is here
F-Train Icon : (28 August 2015 - 04:57 PM)
wow this sucks
F-Train Icon : (28 August 2015 - 04:56 PM)
hi anyone here
Schleicher2003 Icon : (28 August 2015 - 04:00 PM)
:thumbsup:
clank54 Icon : (28 August 2015 - 02:37 PM)
i have a problem with proority
clank54 Icon : (28 August 2015 - 02:36 PM)
hey
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 01:16 PM)
hi Brioche
Brioche Icon : (28 August 2015 - 01:14 PM)
nice :)
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 01:06 PM)
5.5 Tunngle has fixed a few bugs I see like the false possitive in Malwarebytes so install it guys.
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 01:03 PM)
Hi all
ObeseWhale Icon : (28 August 2015 - 12:59 PM)
Hey abolfaz :)
abolfazl9680 Icon : (28 August 2015 - 09:33 AM)
hi ali
abolfazl9680 Icon : (28 August 2015 - 09:33 AM)
yes?
Resize Chat Area