Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Can't find my friend in game - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't find my friend in game Rate Topic: -----

#1 User is offline   Over_Buff Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12
  • Tunngle Username: Over_Buff
Reputation: 1
Neutral

Posted 23 October 2012 - 18:39

Hi guys i'm desperated, i got a problem with the game.

I have the game on steam, regularly bought with all the DLC (mechro and pirates)
a friend of mine dowloaded the skidrow version and updated it at the lastest versione (1.1.2) with DLCs.
We enter in the same tunngle room and start game but he cannot find my match and viceversa, but the game allow us to join a party on the list (created by some1 else in the same tunngle room) and play togheter.

i want to play with him alone.....what can i do?
why we cant find our self created matches but we can join the same party made some1 else? usually people kick us so we have hard a very hard time to play togheter.

Please help me, thnx in advance

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:41

0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1858
Tunngle Master

Posted 23 October 2012 - 18:41

Set Network Options online. And what error do you get when you join him?
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
0

#3 User is offline   Over_Buff Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12
  • Tunngle Username: Over_Buff
Reputation: 1
Neutral

Posted 23 October 2012 - 18:44

View PostRoyalgamer06, on 23 October 2012 - 18:41, said:

Set Network Options online. And what error do you get when you join him?



we set network option as "LAN" and checking for matches...... we see the same parties and we can join them but we can see each other party.
ofc i know that i have to conitnue my game to create a match


i'll do as you suggest and i'll let you know if i can see his match and wich error i'll get

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:46

0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1858
Tunngle Master

Posted 23 October 2012 - 18:49

You can try these things:
1. Run the Game and Tunngle as Administrator
2. Turn off your Firewall and Turn off your Anti-Virus (Firewall)
3. Uninstall Hotspot Shield and/or any other VPN Software (Turn them at least off)
4. Port_Forward your Tunngle Port
5. Use both same SKIDROW Fix and choose your nickname in the "skidrow.ini" file
6. Create a shortcut to borderlands2.exe and edit the path: "C:\XYZ\Borderlands 2\Binaries\Win32\Borderlands2.exe" 7.0.0.0.
And change the "7.0.0.0" to the Tunngle IP of the host.
7. Read Can't see others in Networks, it might include the solution
8. Adapter Priority and Network Locations might fix your problem
9. Check if your router supports Tunngle
10. Reinstall Tunngle and Borderlands 2 and delete all registry keys.
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
0

#5 User is offline   Over_Buff Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12
  • Tunngle Username: Over_Buff
Reputation: 1
Neutral

Posted 23 October 2012 - 18:50

ok i tried it, i can set online but my friend does not, the game gives him a general error and set automatically in offline
0

#6 User is offline   Lilith. Icon

  • Advanced Tunngler
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 272
  • Joined: 22-September 12
  • Location: Omnipresent
  • Tunngle Username: Lilith1337
Reputation: 155
High

Posted 23 October 2012 - 18:52

Hmm.. You sure you both using the proper SKiDROW updates? If so, set both Network Options on Lan, and use a less busy Network (30-50 Users Max.). Remember, when a network is full some people for you become high-pinged.
0

#7 User is offline   Over_Buff Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12
  • Tunngle Username: Over_Buff
Reputation: 1
Neutral

Posted 23 October 2012 - 18:58

View PostLilith., on 23 October 2012 - 18:52, said:

Hmm.. You sure you both using the proper SKiDROW updates? If so, set both Network Options on Lan, and use a less busy Network (30-50 Users Max.). Remember, when a network is full some people for you become high-pinged.


i got the steam original game
and yes we botj use 1.1.2

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:59

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

TekMatador Icon : (01 April 2015 - 02:14 PM)
sa
fenomenon777 Icon : (01 April 2015 - 12:14 PM)
no me deja entrar para jugar
fenomenon777 Icon : (01 April 2015 - 12:14 PM)
necesito ayudano me deja confirmar el correo
fenomenon777 Icon : (01 April 2015 - 12:14 PM)
hola
UNDER_GREY Icon : (01 April 2015 - 08:29 AM)
serezhaaaa Icon : (31 March 2015 - 11:55 PM)
как играть в тылу врага 2 штурм по сети
serezhaaaa Icon : (31 March 2015 - 11:53 PM)
ау
serezhaaaa Icon : (31 March 2015 - 11:52 PM)
ауау
serezhaaaa Icon : (31 March 2015 - 11:51 PM)
ребят подскажите как играть в тлу врага
ingres Icon : (31 March 2015 - 10:11 PM)
privet
mostdanger666 Icon : (31 March 2015 - 08:59 PM)
есть кто живой ?
mostdanger666 Icon : (31 March 2015 - 08:59 PM)
фигня какая то
Error Code 76E Icon : (31 March 2015 - 03:25 PM)
Error Code 76E Icon : (31 March 2015 - 03:24 PM)
Loading comment...
georgii-1998 Icon : (31 March 2015 - 12:32 PM)
ребят кто нибудь знаете arma 3 почему у меня при запуске ошибка вот No entry bin\ config.bin/CfgDifficulties/Recruit/Flags.UltraAI.
UNDER_GREY Icon : (31 March 2015 - 08:48 AM)
Plaksa69, ну попробуйте еще раз
Plaksa69 Icon : (31 March 2015 - 08:31 AM)
[# 10193] Мы столкнулись с проблемой обработки вашего запроса входа в систему. Пожалуйста, попробуйте еще раз.
Plaksa69 Icon : (31 March 2015 - 08:31 AM)
ребят как исправить ошибку
UNDER_GREY Icon : (31 March 2015 - 08:18 AM)
Barselon, там же где и обычно
UNDER_GREY Icon : (31 March 2015 - 08:17 AM)
Doza4ok, на каком этапе не получается создать?
Doza4ok Icon : (31 March 2015 - 08:00 AM)
Вроде всё делаю , но не получается:(
Doza4ok Icon : (31 March 2015 - 07:57 AM)
Подскажите, не могу создать частную сеть
Doza4ok Icon : (31 March 2015 - 07:57 AM)
Ребят
Barselon Icon : (30 March 2015 - 10:03 PM)
народ, а кто знает где сохраняются настройки Lord of the Rings. War in the North если играть через Tunngle?
LodbergDK Icon : (30 March 2015 - 08:10 PM)
tis
CANEK2142 Icon : (30 March 2015 - 07:45 PM)
есть КТО?
wladislav wot Icon : (30 March 2015 - 07:14 PM)
кто тхочет поиграть в dying light оп сети
wladislav wot Icon : (30 March 2015 - 07:13 PM)
всем привет
illumenat Icon : (30 March 2015 - 06:48 PM)
хочу с другом поиграть как это сделать?
illumenat Icon : (30 March 2015 - 06:48 PM)
помогите с героями 3 HD
Resize Chat Area